Рівне:

Голубці з грибами і яйцем

Кулінарні рецепти 12-янв, 2012, 15:259 prov 1 027
Інгредієнти:
600 г капусти, 400 г свіжих грибів, цибуля ріпчаста - 2 шт, 4 яйця, 0,5 пачки масла, 150 г сметани, петрушка, сіль, зелень,
Спосіб приготування:
Відварити капусту, потім нашаткувати цибулю, підсмажити її в олії, додати нашинковані гриби і смажити еще 10-12 хв.
Після чого додати рубану зелень петрушки і рубане яйце. З фарша і капустяного листя зробити голубці, залити їх сметаною і запекти.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Апрель 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Вгору