Рівне:

Ароматна картопляна запіканка з перцем

Кулінарні рецепти 24-бер, 2011, 13:409 Lobanovskiy 2529
5-6 картоплин,1 цибулина, 2 зубчики часнику, 2 болгарських перця, 3 яйця, 0,5 скл. молока, 0,5 скл. білого сухого вина, 150 г тертого твердого сиру, 1 ч.л. кмину,дрібка кориці, сіль, перець, зелень, рослинна олія.

Картоплю почистити і порізати кружальцями, цибулю порізати півкільцями, болгарський перець - соломкою, зелень і часник подрібнити. Яйця збити з молоком, вином, сіллю і перцем. Злегка обсмажити в олії цибулю з часником, додати болгарський перець, готувати овочі ще протягом 5хв, після чого посолити і зняти з вогню. У змащену форму викласти картоплю, злегка посолити і притрусити дрібкою кориці, покрити картоплю смаженими овочами, залити яєчною сумішшю і притрусити тертим сиром. Випікати при 1800 протягом 40-45хв.
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Жовтень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Вгору