Рівне:

Фарширований батон

Їм сам і раджу вам 24-лют, 2011, 12:489 Lobanovskiy 1550
1 батон, 5 помідорів без шкірки, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 100 г твердого сиру, 100 г шинки, 1 цукіні, 1 пучок шпинату, 1 ст.л. французької гірчиці, сіль, перець, рослинна олія

З батону зрізати шкірку вздовж і вийняти м’якоть, середину змастити гірчицею. Цукіні порізати на пластинки повздовж, посолити, скропити олією і обсмажити на грилі. Помідори, сир і шинку порізати також пластинками. Цибулю і часник подрібнити, злегка обсмажити в олії, додати подрібнений шпинат і смажити до готовності, посолити і поперчити суміш. Викласти все у батон у такому порядку: шпинат, помідори, цукіні, половина сиру, шинка і зверху решта сиру. Накрити батон зрізаною шкіркою, змастити олією і запекти у духовці протягом 15-20хв при 1800.
Такий батон можна приготувати на грилі, для цього його перед запіканням слід скропити олією і загорнути у фольгу. Така страва чудово пасуватиме для пікніка.
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Вересень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Вгору