Рівне:

М’ясо тушковане з овочами

Їм сам і раджу вам 17-лют, 2011, 17:339 Lobanovskiy 1242
600 г нежирної свинини, 1 головка проколі, 1 головка цвітної капусти, 150 г зеленої стручкової квасолі, 1 невеликий кабачок, 2 цибулини, 1 шматочок чорного хліба, 4 помідора без шкірки, сіль, перець, гілочка розмарину, рослинна олія.

М’ясо порізати шматочками і обсмажити в олії, перекласти в гусятницю або каструлю з товстими стінками. Цибулю поріати кубиками і окремо обсмажити в олії, додати порізаний кубиками хліб і смажити ще кілька хвилин, перекласти у каструлю з м’ясом. Влити до м’яса трошки води і тушкувати на маленькому вогні до напівготовності. Овочі вимити, кабачок порізати скибочками, цвітну капусту і брокколі розібрати на суцвіття. Цвітну капусту, брокколі і стручкову квасолю опустити в кип’яток (кожен вид овочів окремо) і варити протягом 3хв, відцідити і разом з кабачком додати до м’яса. Тушкувати все під покришкою на маленькому вогні до готовності, помідори порізати на 4-6 частин, додати у рагу, посолити, поперчити, тушкувати все разом ще 10хв, наприкінці додати розмарин.
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Вересень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Вгору