Рівне:

Солянка овочева

Кулінарні рецепти 04-мар, 2011, 13:109 Lobanovskiy 1 979
4 картоплини, 5 квашених огірків, 3 цибулини, 1 морквина, 0,5 банки чорних маслин, 0,5 лимона, 3 ст.л. томатного соусу, 1,5 л води, 1 ст.л. цукру, січена зелень кропу і петрушки, сіль, перець, рослинна олія.


Огірки порізати соломкою, цибулю - дрібними кубиками, картполю – великими, а моркву натерти на крупній тертці. В олії обсмажити моркву з цибулею, додати огірки і томатний соус і тушкувати на маленькому вогні 5хв. Воду довести до кипіння, опустити картоплю і варити протягом 10хв, додати тушковані овочі, цукор, сіль і перець і варити до готовності. Подавати, притрусивши січеною зеленню і додавши в тарілки по кружальцю лимона і кілька маслин.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Сентябрь 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Вгору