Рівне:

Перець фарширований з сюрпризом

Їм сам і раджу вам 17-лют, 2011, 12:099 Lobanovskiy 985
3 болгарських перця (краще різного кольору), 300 г твердого сиру, 100 г розм’якшеного, вершкового масла, 3 зубчики часнику, 3 круто зварених курячих яйця (або 6 перепелиних), сіль, перець, зелень.

Сир натерти на тертці, часник вичавити через прес. У перців зрізати плодоніжки і вийняти насіння, залишаючи перчини цілими. Змішати сир, розм’якшене масло, часник, сіль і перець і нафарширувати цією масою перці, вкладаючи в середину кожної перчини 1 куряче або 2 перепелиних відварених яйця. Залишити перці у холодильнику на 2 години, після чого порізати гострим ножем, викласти на блюдо, притрусити зеленню і подавати.
Похожие новости
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Вересень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Вгору