Рівне:

Створення та просування сайтів

В Житомирі відбулися ігри заключного 18 туру першості України з футболу серед юнаків

Житомирська область 08-чер, 2010, 09:059 Lobanovskiy 1 073
6 червня 2010 року на стадіоні “Спартак” м.Житомира відбулися ігри заключного 18 туру першості України з футболу серед юнаків 1993 та 1995 років народження (перша ліга). Вихованці Житомирської ДЮСШ з футболу “Полісся” зустрічались зі своїми однолітками з смт. Ставище Київської області (команда “Хілд-Любомир”).
- Першими на поле вийшли футболісти старшої вікової групи (1993р.н)(тренер — Сергій Завалко). Уже з перших хвилин гри стало помітно, що наші футболісти мають явну перевагу в класі, що і підтвердилось швидким голом. Протягом усієї зустрічі наші земляки демонстрували досить пристойну гру, контролювали хід поєдинку, постійно атакували, що і вилилось у впевнену перемогу 10-1.
За результатами першості команда “Полісся” посіла перше місце у 7 групі, в якій виступало 10 команд, і виборола право змагатися з переможцями інших груп за вихід у фінал чотирьох найсильніших команд першості, що гарантує місце у наступному сезоні у вищій лізі.
Приємно відмітити також той факт, що кращим бомбардиром у 7 групі став гравець “Полісся” - Гусак Роман, який у 16 поєдинках забив у ворота суперників 19 голів.
- Не менш яскравий і результативний футбол продемонстрували п'ятнадцятирічні вихованці Житомирської ДЮСШ з футболу “Полісся” (тренер - Микола Подранний). Суперники нашої команди не витримали постійного атакувального натиску і поступились з непристойним рахунком 11: 0. П'ять м'ячів у цьому поєдинку забив Андрій Лисюк, який став кращим бомбардиром групи (всього в 17 поєдинках забив у ворота суперників 27 м'ячів). На другому місці серед бомбардирів групи, ще один вихованець ДЮСШ з футболу Володимир Бовсунівський — 15 голів в 16 іграх.
Однак за результатами першості серед спортсменів 1995 р.н. команда “Полісся” посіла друге місце в групі, пропустивши вперед тільки команду “СДЮШОР-Ходак” з міста Черкаси, через що припинила гру у змаганнях дитячо-юнацької ліги України сезону 2009-2010 років.
По завершенню поєдинків начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Марія Петрівна Власенко та директор Житомирської ДЮСШ з футболу “Полісся” Микола Петрович Сюсюра привітали обидві команди та їх наставників з успішними виступами та вручили пам'ятні подарунки кращим бомбардирам.

Управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору