Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 11-чер, 2008, 18:399 prov 1 253
У черговому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненський “Верес” завітав до Львова, де зустрівся із місцевим клубом “Карпати-2”. В другому поєдинку оновлена команда здобуває одне очко — 1:1. І знову підопічним Миколи Філіна довелося відігруватися. Вже в компенсований арбітром час Андрій Левчук, перериваючи небезпечний простріл, зіграв рукою у карному майданчику. Головний суддя показав порушнику жовту картку і вказав на одинадцятиметрову відмітку. Пенальті чітко реалізував Володимир Ткачук. Фінальний свисток зафіксував бойову нічию — 1:1.
Лідирує у чемпіонаті команда з Щасливого ”Княжа” — 71 пункт. Рівненський ”Верес”, набравши 28 очок, опустився на дванадцяте місце. Заключний домашній поєдинок нинішнього сезону наша команда проведе 13 червня проти южноукраїнської ”Енергії”.
Результати матчів 28 туру: ”Енергія” — ”Динамо-3” — 0:1, ”Нива” — ”Арсенал” — 0:0, ”Княжа” — ”Нафком” — 5:2, ”Рось” — ”Нафтовик” — +:-, ”Карпати-2” — ”Верес” — 1:1, ФК ”Коростень” — ”Поділля-Хмельницький” — 4:1, ”Оболонь-2” — ”Буковина” — 1:4, ”Єдність” — ”Нива-Світанок” — 2:0.
***
Відбулися матчі дев’ятого туру у першості області з футболу у другій лізі. Лідер ФК ”Гоща-АМАКО” вдома завдав першої поразки володимирецькій ”Енергії” — 3:0. Результати решти ігор: ”Варіант” — ”Горизонт” — 1:0, ”Горинь” — ”Олімп” — 0:1, ”Спартак” — ”Штурм-КОЛІСП” — 0:2, ”Фіалка” — ”РОКО” — 2:3, ФК ”Смига” — ”ДПА-Сатурн” — 3:0. Лідирують у першості гощанці — 18 очок після семи ігор, на чотири менше у ФК ”Квасилів” та ”Варіанту” (гра в запасі).
***
В чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд відбулися матчі п’ятого туру. Здолбунівський „Волинь-Цемент” вдома переміг золочівський „Сокіл” — 2:0. Після цієї перемоги підопічні Олександра Довгальця набрали сім очок і посідають друге місце у групі 1. Оржівський „ОДЕК”, у другій групі, розійшовся на виїзді миром із козятинським „Горизонтом” — 0:0. Саме ці команди ділять перше-друге місця — в обох по шість пунктів.
***
У чемпіонаті області з футболу серед ветеранів пройшли ігри третього туру: Володимирець — Сарни — 1:2, Кузнецовськ — Рокитне — 1:3, Здолбунів — Рівне — 0:2, Гоща — Зоря — 2:2.
***
Неприємну інформацію для рівненських вболівальників подав сайт http://www.basket.com.ua. За його повідомленням, залишив БК-93 ”Пульсар” її лідер та капітан Анатолій Дубнюк і підписав контракт із БК ”Донецьк”. Проте сам Анатолій знаходиться у відпустці, а керівництво команди не володіє інформацією, яку отримав сайт, — гравці відновлюються від важкого сезону.
***
В Іллічівську відбулися фінальні змагання чемпіонату України з бейсболу ”Дитяча ліга” серед юнаків та дівчат 1995 р.н. і молодших, в яких брали участь сім команд з Києва, Кіровоградської, Донецької, Одеської, Сумської, Рівненської областей, АР Крим. У грі за третє місце команда Рівненської області перемогла команду АР Крим з рахунком 11:0.
***
У Рівному в спортивному залі облцентру ”Інваспорт” пройшли змагання чемпіонату області з настільного тенісу ”Юний спартаківець” серед юнаків та дівчат 1993-1994 рр.н. та 1995 р.н. і молодших, у яких взяли участь 34 спортсмени з міст Рівного, Дубна, Дубенського району. У підсумку перемогу святкували: дубенчанин Михайло Чубай (серед юнаків 1993-1994 рр.н.), рівнянка Юлія Кричильська (серед дівчат 1993-1994 рр.н.), дубенчанин Ілля Вальчук (серед юнаків 1995 р.н. і молодше), рівнянка Юлія Власик (серед дівчат 1995 р.н. і молодше).
***
Літній спортивний сезон на найвищому рівні всеукраїнської арени розпочався чемпіонатом України з плавання серед юнаків у місті Курахово Донецької області. Від Рівненщини в заході брали участь команди ДЮСШ № 3 та СДЮШОР з Рівного. Вихованець СДЮШОР Іван Ящук став дворазовим чемпіоном України, перемігши на дистанціях 100 та 200 метрів вільним стилем, а Роман Ніколаєнко здобув бронзову медаль на складній дистанції 200 метрів батерфляєм. Бронзову медалів на дистанції 800 метрів вільним стилем здобув Михайло Романчук, який був на два роки молодший від своїх суперників. Всіх вищезгаданих спортсменів до змагань готували тренери Петро Нагорний та Ірина Лебедь.
Непогано презентували свою школу і вихованці ДЮСШ № 3. В особистих змаганнях Сергій Варварук здобув срібну та бронзову медалі на 200 метрів комплексним плавання та 100 на спині (тренер Євгенія Іванова). Валентина Молчанець на 400 метрів комплексним плаванням також стала призером, здобувши 2 місце та срібну медаль.
В командному заліку серед майже 70 команд спортивних шкіл України ДЮСШ № 3 посіла високе шосте місце, а СДЮШОР з плавання Рівненської міської ради — вісімнадцяте.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору