Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 16-чер, 2005, 12:109 prov 1 113
Три виїзні гонки провела рівненська команда ”Україна-Рівне” у міжнаціональній лізі. Спочатку наша команда не впоралася з нахабними гонщиками ”Салавата” із міста Салават. Господарі перемогли 49:41 і завдали травму провідному гонщику рівнян Віктору Гайдиму, який деякий час проведе поза гаревою доріжкою. Найбільше очок у господарів набрав Радік Тібєєв – 15, а у гостей – Ласло Шатмарі – 13, по 9 у Ігоря Марка та Володимира Колодія.
Наступним суперником став тольяттинський колектив ”Мега-Лада”. У впертій боротьбі чемпіон переміг – 52:38. Найбільше очок у рівнян набрав Ласло Шатмарі – 14 очок, 9 у Володимира Колодія та 8 у Ігоря Марка, а у гостей найактивнішим був Сергій Даркін – 12.
У вівторок відбулася гонка із балаковською ”Турбіною”. На жаль, завершилась вона на користь господарів 45:44. По 14 очок у рівнян набрали Ігор Марко та Ласло Шатмарі.
* * *
Відбулися матчі 29-го туру чемпіонату України з футболу у другій лізі. Рівненський “Верес” здобув технічну перемогу +:- над командою “Спартак-2” з Калуша. Гості знялися зі змагань у другому колі і результати всіх матчів за участю цього колективу завершуються на користь суперників. Перед заключним туром наша команда посідає дванадцяте місце – у доробку підопічних Павла Іванчова 30 очок.
Наступну гру “Верес” проведе 18 червня зі львівськими “Карпатами 2”.
Результати решти ігор: “Карпати-2” – “Буковина” – 1:0, “Нафтовик” – “Динамо-3” – 0:0, “Нива” – “Енергетик” – 0:2, “Чорногора” – “Факел” – 2:3, “Рава” – ФК “Бершадь” – 1:1, “Оболонь-2” – “Освіта” – 1:1.
* * *
У суботу та неділю відбулися матчі шостого туру у першій лізі чемпіонату області. Після поразки вдома від ”ОДЕКа” другу поспіль поразку зазнав один з претендентів на чемпіонство – здолбунівський “Волинь-Цемент”. Цього разу граючи у Сарнах проти місцевого “Маяка”, вони поступилися 3:0. Господарі вже на 35 хвилині могли вийти вперед, але Сергій Примак не реалізував пенальті. Проте після перерви сарненці тричі відзначилися у воротах здолбунівських футболістів. Почав розгром Олег Синицький (52 хвилина), через одинадцять хвилин Анатолій Борейчук з пенальті подвоїв рахунок, а на першій компенсованій хвилині Сергій Примак встановив остаточний рахунок.
Результати решти ігор: “Полісся” – “Хімік” – 1:2, “КамАЗ-Агро” – “Лісовод” – 0:2, “Верес-2” – “Ізотоп” – 0:2, “Маяк” – “Волинь-Цемент” – 3:0, “ОДЕК” – “ЕПМ” – 4:0, “Водник” – “Сокіл” – 3:0.
Після шести турів одноосібним лідером є оржівський “ОДЕК” – 14 очок. На два менше у рівненського ”Хіміка”, 11 у кузнецовського ”Ізотопа”. Четверту сходинку турнірної таблиці посідає сарненський ”Маяк” – десять очок і гра в запасі.
Серед бомбардирів лідирує Юрій Гуменюк (”Хімік”) – сім голів.
* * *
У черговому турі аматорської першості України з футболу зійшлися обидва представники Рівненської області. Оржівський “ОДЕК” приймав здолбунівський “Волинь-Цемент” і впевнено переміг 3:1.
* * *
Чотири медалі привезли рівненські легкоатлети зі Львова, де відбулася відкрита першість ДЮСШ-2 на призи Української народної партії. Команда Рівненської області здобула чотири медалі: перше місце на дистанції 400 метрів з бар’єрами виборов Олег Маринін; другі місця у доробку Ольги Земляк на дистанції 100 метрів та Лілії Заверухи – 400 метрів; бронза на дистанції 400 метрів у Романа Новосилецького.
Рівненські спортсмени взяли участь у змаганнях за сприяння Рівненського осередку УНР.
* * *
У Броварах відбулися Всеукраїнські змагання з плавання “Діти – олімпійська надія України” серед юнаків 1992 р.н. та дівчат 1994 р.н., в яких взяли участь 20 команд з регіонів України. Рівненські спортсмени вибороли перше загальнокомандне місце. Наші спортсмени привезли чотири золоті, три срібні та чотири бронзові медалі. Оксана Марчук виборола золото на дистанції 50 м вільним стилем та другі місця – 50 та 100 м батерфляєм; перше місце – Маргарита Баламут на дистанції 50 м батерфляєм та третє місце – на дистанції 50 м вільним стилем; перше місце – Яна Соловйова – 100 м вільним стилем; Анна Дембіцька – друге місце – 50 м на спині та третє місце – на 100 м на спині; Роман Приходько – треті місця у плаванні на дистанції 50 м на спині та 100 м вільним стилем; у естафетному плаванні 4х50м вільним стилем (змішана) друге місце, Роман Приходько, Максим Мельничук, Оксана Марчук, Маргарита Баламут естафета 4 х 50 м (комбінована, змішана) перше місце Роман Приходько, Дмитро Татарченко, Оксана Марчук, Маргарита Баламут (тренери – Євгенія Іванова, Василь Ковтун, Наталія Рудьо). Плавці представляли ДЮСШ-3 та вихованки ФСТ “Україна”.
* * *
У Рівненському технікумі економіки та підприємництва відбулись змагання особисто-командного чемпіонату області з настільного тенісу, в якому взяли участь де’вять команд. У командному заліку за підсумками змагань перше місце вибороли спортсмени команди Рівне-1, друге – Дубно-1, третє місце – Рівненський район. В особистому заліку серед чоловіків місця розподілилися таким чином: перше місце Сергій Смірнов, 2 –Віталій Пінчук, 3 – Сергій Нємцов; серед жінок 1 місце – Наталія Токарєва, 2 – Дарія Гаврюсєва (смт Володимирець), 3 – Катерина Кравчук з Рівного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору