Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 09-чер, 2005, 11:449 prov 1 129
У п’ятницю та неділю на Рівненському стадіоні технічних видів спорту рівненська команда “Україна-Рівне” провела дві гонки. Спочатку в рамках міжнаціональної спідвейної ліги господарі приймали балаковську “Турбіну”, а через день змагалася у другій польській лізі з “Полонією” з міста Піла. В обох гонках рівняни здобули впевнені перемоги. Різниця лише в тому, що з поляками українці проїхали лише вісім заїздів – довести гонку до кінця завадив дощ.
Російська команда не виграла жодного старту і, несолодко сьорбнувши, повернулася додому з поразкою 54:36. Найбільше очок у рівнян набрали Ігор Марко (15 очок) та Віктор Гайдим (14 очок). Прикре падіння не дозволила Ласло Шатмарі привезти більше 9 очок. У гостей впевненою їздою вирізнявся поляк Себястьян Трумінські, у доробку якого 14 очок.
Не щастить “Україні-Рівне” в гонках з “Полонією” – весь час на перешкоді стає негода. Ось і цього разу дощ не дозволив провести повноцінну гонку. Проте і ті вісім стартів не залишили надій гостям на перемогу – 38:10.
Зараз наша команда відправилася у турне по Росії, де проведе чотири гонки. 10 червня “Україна-Рівне” змагатиметься із “Салаватом”, 12 червня з “Мега-Ладою” і 14 червня – з “Турбіною”.
* * *
Перше місце здобув рівнянин Андрій Скварук на чемпіонаті України з метання молота. Це перший вдалий старт спортсмена після травми, яка завадила нашому іменитому земляку виступити на Олімпійських іграх в Афінах.
* * *
У центральному матчі п’ятого туру чемпіонату області з футболу у перші лізі зійшлися головні претенденти на перемогу – здолбунівський “Волинь-Цемент” та оржівський “ОДЕК”. У впертій та безкомпромісній боротьбі перемогу здобули гості. Долю матчу вирішив один м’яч – 0:1.
Результати решти ігор: “ЕПМ” – “Водник” – 0:0, “Лісовод” – “Верес-2” – 3:1, “Ізотоп” – “Маяк” – 2:1, “Сокіл” – “Полісся” – 0:0, “Хімік” – “Камаз-Агро2 – 5:2.
* * *
Перше місце у фіналі обласних змагань з футболу серед дитячо-юнацьких команд 1991-92 років народження здобув сарненський “Маяк”. Друге та третє місця у рівненських футболістів – команди “Рубін” (НВО №12) та спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору