Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 12-травня, 2005, 12:379 prov 1 185
Все вирішилося в останньому заїзді
Старт рівненської команди “Україна-Рівне” у міжнаціональній спідвейній лізі видався важким. В гості до нашої команди завітали гранди російського спідвею тольяттинська “Мега-Лада” та октябрський “Лукойл”. В першій гонці дощ завадив провести всі заїзди і перемогу здобули гості після 9 старту, то з “Лукойлом” глядачі спостерігали всі 20 стартів.
В кожному із заїздів на доріжці точилася безкомпромісна боротьба. Господарі ні чим не поступалися гостям і доля зустрічі визначилася у двадцятому старті. Перед заключним заїздом рахунок був рівний 42:42.
На жаль, Віктору Гайдиму та Олегу Немчуку не вдалося завадити лукойлівським спідвеїстам привезти перемогу в заїзді 2:4 та в гонці в цілому – 44:46.
Найбільше очок у доробок “України-Рівне” привезли Ігор Марко – 14 та Віктор Гайдим – 13.

Чвертьфіналісти відомі
У понеділок відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка області з футболу. Вищі за рейтингом команди області здобули очікувані перемоги і вийшли в наступний етап розіграшу:
“ОДЕК” (Оржів) – “Седан” (Олексин) – 7:0, “Волинь-Цемент” (Здолбунів) – “Сокіл-Північ” (Рівне) – 7:0, “Лісовод” (Дубровиця) – “Прогрес” (Горбаків) – +:-, “Маяк” (Сарни) – “Челсі” (Гоща) – 8:1, “Гутник” (Рокитне) – “Ізотоп” (Кузнецовськ) – 0:2, “Хімік” (Рівне) – “”Енергія” (Володимирець) – +:-, “Верес-2” (Рівне) – “Сокіл” (Радивилів) – 2:5, “ЕПМ” (Кузнецовськ) – “Полісся” (Рокитне) – 4:1.
Чвертьфінали будуть проходити з двох ігор.

Стартують аматори
У середу розпочалася першість України з футболу серед аматорських команд. Рівненщину у змаганнях предсталяють здолбунівський “Волинь-Цемент” та оржівський “ОДЕК”.
Наші команди грають у групі А і суперниками будуть ФК “Ніжин” (Чернігівська область), “Європа” (Прилуки, Чернігівська область), СК “Металість-УГМК” (Київ), “Сокіл” (Бережани, Тернопільська область).
У фінал виходять три колективи. Між собою представники РІвненщини зіграють 8 червня в Оржеві, а 20 липня у Здолбунові.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору