Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 28-чер, 2007, 19:359 prov 1 830
Результати матчів заключного туру: ”Факел” — ”Рось” — 3:0, ”Нива” — ”Енергія” — 2:0, ”Карпати-2” — ”Нафтовик” — 0:0, ”Оболонь-2” — ”Динамо-3” — 1:1, ”Буковина” — ”Княжа” — 0:1, ”Нафком” — ”Дністер” — 0:0, ”Інтер” — ”Єдність” — 1:5.



***

Відбулося жеребкування півфіналу Кубка області з футболу. У першій парі переможець пари ”Маяк” — ”ОДЕК” гратиме із здолбунівським ”Волинь-Цементом”. Перша гра пройде 8 липня, а повторна — 15. У другій парі ”Штурм-МЕГУ” 11 липня прийматиме кузнецоський ”Ізотоп-РАЕС”. Повторна гра пройде 15 липня. Суперник ”Волинь-Цемента” визначиться 4 липня у повторній грі ”Маяка” з ”ОДЕКом” в Сарнах.

***

У другій лізі першості області з футболу серед дорослих відбулися матчі дев’ятого туру. Він став результативним для воротаря ”Високовольтника”, який створив справжнє футбольне диво. На 56 хвилині Сергій Свиридов зрівняв рахунок у грі ударом ... від своїх воріт. Щоправда, команді це не допомогло, вона поступилася 1:3.

Результати ігор: ”Олімп” — ”Горизонт” — 2:0, ФК ”АМАКО-Гоща” — ”Високовольтник” — 3:1, ФК ”Квасилів” —”Полісся” — 0:3, ”Будівельник” — ”Горинь” — 0:2, ”Рівень-Верес-2” — ФК ”Спартак” — 0:3. Скориставшись пропуском гри ФК ”Вельбівно” (16 очок) в лідери вийшла дубровицька ”Горинь” — 19 пунктів. Шістнадцять очок має і сарненський ”Олімп”.



***

Завершилося перше коло у першості області з футболу серед юнаків у другій лізі. Єдиний перенесений матч першого кола відбудеться 2 липня. Саме він може визначити одноосібного лідера. Зараз у турнірі двовладдя: по одинадцять очок мають ФК ”Гоща” (шість ігор) та ”Горинь” (Дубровиця) — п’ять матчів. Результати сьомого туру: ФК ”Гоща” — ”Іква” (Млинів) — 2:1, ”Горинь” (Дубровиця) — ”Спартак-Альт” (Дубно) — 2:1, ”ДЮСШ” (Костопіль) — ”Рівень-Верес-2” (Рівне) — 3:1.

***

Команда СДЮШОР ”Верес” з наступного року виступатиме у вищій лізі дитячо-юнацької футбольної ліги України. У першій лізі у своїй підгрупі вихованці Олександра Гіля (1990 р.н.) та Миколи Волкова (1992 р.н.) впевнено перемогли, набравши у сумі очок більше за переможців інших груп. Крім того, команда Волкова вийшла до фінальної частини першої ліги. У півфіналі рівняни поступилися запорізькому ”СДЮШОР-Космосу” — 0:1, а у грі за третє місце програли Дніпропетровській команді ”Ювілейне” з таким же рахунком.



***

Половину дистанції пройшли команди-учасниці чемпіонату області з футболу серед ветеранів. У групі А двовладдя — по сім очок набрали команди ”Авангард-Пас” (Рівне) та ”Агростар” (Здолбунів), а у групі Б лідирує кузнецовський ”Ізотоп” — 9 очок. Щоправда, наздогнати атомників може дубровицькка ”Горинь”, яка має шість очок та гру у запасі.

***

У Німеччині відбулася велогонка ”Майнфранкен тур”, в якій перемогу здобув рівнянин Анатолій Каштан. Вихованець заслуженого тренера України В’ячеслава Федорчука переміг у першому етапі і зміг до завершення змагань зберегти за собою жовту майку лідера.

***

У Рівному впродовж двох днів відбувся чемпіонат України з велошосе серед юніорів в гонці на час та груповій гонці. У змаганнях взяли участь майже сто учасників з 24 команд зі всієї України. На жаль, призерами в обох видах змагань стали гості. У гонці на час (дистанція 25 км) переміг Роман Чичулін (Донецьк), а у 131 км груповій гонці першим фінішував Олександр Мартиненко (Донецьк). Чудово організовані змагання (організатори висловлюють подяку в цьому Автодору та ДАІ) виявили збірників на чемпіонат Європи у Болгарії.

***

У Києві відбулася матчева зустріч з плавання ”Україна-Польща-Чехія”. У складі збірної команди господарів виступала рівнянка Анна Хлістунова. На дистанції 50 метрів брасом наша ”золота рибка” була другою, на дистанції 100 метрів брасом — третьою і першою в естафеті 4 по сто метрів. І це, незважаючи на важкі старти, які проводила рівнянка.

***

Юні плавчихи Рівненської ДЮСШ №3 1994 р.н. здобули перше місце серед 24 спортшкіл на юнацькому чемпіонаті України. В особистому заліку Надія Гуменюк виграла золоту, срібну та дві бронзові медалі, Оксана Марчук здобула по одній медалі кожного гатунку, а Маргарита Баламут — ”бронзу”. Крім того, рівнянки (вищеназвані та Анна Дембіцька) виграли два перших та одне третє місця в естафетах. Як сказав голова обласної федерації плавання Петро Петришин, раніше рівненські дівчата такого результату не досягали. Готувала спортсменок Євгенія Іванова. Серед хлопців команда ДЮСШ №3 стала шостою з 29 колективів. Роман Приходько був першим на 400 та 800 м вільним стилем. Підготували спортсмена тренери Микола Майструк та Василь Ковтун.

Сторінку підготував Володимир Присяжнюк

Рівне
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Діма 04-жов, 20:16

Дубровицька Горинь - чемпіони !!!!! УРА!!!! ХІ-ХІ!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору