Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 15-чер, 2006, 15:389 prov 1 101
У суботу відбулися матчі 28 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги. Рівненський “Верес” мав на виїзді зустрічатися із МФК “Житомир”, але суперники нашої команди знялися з розіграшу і підопічні Миколи Волкова здобули технічну перемогу — +:-. Після цієї перемоги «Верес» набрав 38 очок і посідає восьме місце у турнірній таблиці. Впевнене лідерство зберігає чернігівська “Десна” — 68 очок.
Результати ігор: “Княжа” — “Нива” — 2:0, “Буковина” — “Боярка 2006” — 7:0, “Динамо-3” — “Карпати-2” — 0:3, “Факел” — “Чорногора” — 1:0, “Десна” — “Нафтовик” — 2:0, “Рава” — “Житичі” — 0:0.
Свій заключний домашній матч у нинішньому сезоні “Верес” проведе 17 червня проти чернівецької “Буковини”.

* * *
Низка змагань з футболу відбулася на Рівненщині. У Костополі пройшло змагання чемпіонату України з футболу серед жінок між командами “Родина” (Костопіль) — “Атекс” (Київ) — 2:2. У першій лізі U-17 дитячо-юнацької футбольної ліги відбувся другий тур стикових матчів. Костопільська команда “Штурм-КОЛІСП” вдома перемогла однолітків з івано-франківського “Спартака” — 3:0.

* * *
Більше 30 команд взяли участь у чемпіонаті міста Рівного з міні-футболу. У фіналі зустрілися дві студентські команди – МЕГУ та НУВГП. Сильнішими виявилися футболісти економіко-гуманітарного університету — 4:1. За третє місце змагалися команди текстильного технікуму та “Фарт-Сервісу”. Більш досвідчені гравці “Фарт-Сервісу” вели в рахунку 5:1, але не змогли втримати перемоги – 5:5. По пенальті перемогли студенти текстильного технікуму. Всі матчі пройшли на майданчику зі штучним покриттям.

* * *
Перші очки втратив лідер чемпіонату області з футболу у першій лізі оржівській “ОДЕК”. У сьомому турі підопічні Григорія Шаламая грали у Рівному проти “Водника”. На початку першого тайму господарі могли «розпечатати» ворота гостей з пенальті. Проте саме вони виступили у ролі наздоганяючих і змогли зрівняти рахунок — 1:1. Втрата очок не завадила “ОДЕКу” продовжити лідирувати — 19 очок. По 15 у “Водника” та “Сокола”.
Результати матчів: “Сокіл” — “Волинь-Цемент” — 1:0, “Горинь” — “Случ” — 0:2, “Хімік” — “Маяк” — 1:1, “Варіант” — “Енергія” — 2:1, “Полісся” — “Ізотоп-РАЕС” — 0:2.

* * *
Залишився задоволеним виступом рівненських баскетболістів головний тренер “Пульсара” Сергій Шемосюк на фінальних змаганнях у Миколаєві в рамках Молодіжних спортивних ігор України, незважаючи на те, що підростаюча зміна головної команди області посіла четверте місце. На груповому етапі збірна області, яка була сформована на базі команди БК-93 ОШВСМ-РЕГІ, виграла у команди Луганської та Запорізької областей і поступилася дніпропетровським баскетболістам. У півфіналі підопічні Михайла Переверзія програли колективу Одеської області, а в матчі за третє місце поступилися дніпропетровській команді.

* * *
Третє місце вибороли рівненські бейсболісти на першості України серед юнаків 1993 року народження у Києві. Наші спортсмени програли лише командам Кіровоградської та Донецької областей. Кращими у складі рівнян були Артем Бойко, Юрій Присяжнюк, Олександр Вознюк, Станіслав Сидорук, Богдан Дутка та Роман Рижий.

* * *
Вдало виступили вихованки школи художньої гімнастики Палацу дітей та молоді на міжнародному турнірі у Львові, в якому взяли участь команди з Молдови, Польщі, Одеси, Харкова, Ужгорода, Києва, Луцька, Львова. У своїх вікових групах Даша Ухова була другою, Катя Варварук — третьою, Іра Янчук — четвертою, Руслана Кожушок — п’ятою, Наталя Лагоднюк — шостою. Готували юних спортсменок тренери Олександра Томкович, Наталія Сінакова та Марина Шаталова.

* * *
З чималим доробком медалей повернулися з Євпаторії вихованці ДЮСШ “Авангард” та ДЮСШ-3, які представляли Рівненську область на юнацькому чемпіонаті України з плавання. Роман Приходько став чемпіоном на дистанції 800 м вільним стилем та посів друге місце на 400 м комплексним плаванням, Оксана Марчук виграла дві срібні та дві бронзові медалі у плаванні вільним стилем на 50, 100, 200 та 400 м, Надія Гуменюк була другою у плаванні на спині на 100 та 200 м, Маргарита Баламут — третьою в комплексному плаванні. Крім того, наші дівчата виграли золоті та срібні медалі в естафеті. У загальному заліку ДЮСШ “Авангард” посіла шостей місце серед 60 команд, а ДЮСШ-3 — 20. Готували спортсменів до змагань Євгенія Іванова, Микола Майструк та Василь Ковтун.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору