Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 01-лип, 2010, 10:499 prov 1 012
Рівненщина спортивна


Оржівський “ОДЕК” продовжує боротьбу у чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд. Минулого тижня оржівці на виїзді зустрічалися із ФК “Тернопіль” і поступилися - 0:3. лідирує у групі ФК “Тернопіль” — 16 очок. На три менше у новоградволинського колективу “Звягель-750”, який у черговому турі на виїзді здолав дунаєвецький “Верест-ІНАПіК” — 3:0. “ОДЕК” з 8 пунктами перебуває на третьому місці. У наступний етап виходять три команди групи.
***
Став відомий перший фіналіст Кубка області з футболу. У повторному матчі рівненська “Славія” на виїзді здолали кузнецовський “Ізотоп-РАЕС” — 2:1. Перший матч, який проходив у Рівному, завершився внічию — 1:1. Таким чином “Славія” - у фіналі Кубка. Вчора відбувся матч однієї четвертої Кубка. Оржівський “ОДЕК” приймав здолбунівський “Волинь-Цемент”. Переможець побореться у півфіналі із командою “Гоща-АМАКО”.
***
15-річна рівнянка Софійка Ковалець у першому раунді вибула з боротьби в одиночному розряді на юніорському тенісному турнірі в Уїмблдоні. У стартовому матчі наша землячка, яка виступила під номером 14, поступилася 17-річній британській тенісистці Тарі Мур (7:6, 1:6, 2:6).
У Львові відбувся третій кваліфікаційний раунд особистого чемпіонату Європи зі спідвею. Перемогу впевнено отримав червоноградець Андрій Карпов, який набрав 15 очок (максимум можливих). Другим був росіянин Сергій Даркін (12). Гонщик рівненського “Каскаду” Олександр Бородай привіз 10 пунктів і посів п’яте місце. Це дає можливість рівнянину виступити у наступному раунді змагань. Не зміг пробитися далі ще один представник Рівного Ярослав Полюхович. Набравши шість очок, він посів одинадцяте місце і залишився за межею півфіналу.
***
Впродовж двох днів на волейбольних майданчиках в Гідропарку в Рівному пройшов відкритий кубок Рівненської області з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд. Загалом взяли участь 20 пар, які представляли Рівне, Млинів, Львів, Хмельницький та Київ. Варто відзначити, що зростає не лише географія учасників, а й рівень майстерності спортсменів, які беруть участь в турнірах асоціації пляжного волейболу Рівненської області. Серед жінок перемогла рівненська команда “Сонце” (Подгурська О. Козлюк О. У чоловіків перемогу святкувала команд з Хмельницького “Університет” (Колесник Г. / Неймак В.). Друге та третє місця - у рівнян.
***
Рівненський хокейний клуб “Фаворит” завершив участь у “Кубку Дністров’я”, фінальна частина якого проходила у Вінниці. У півфіналі “Фаворит” грав з “Чернівецькими пінгвінами” і поступився — 6:9. У матчі за третє місце наша команда здолала хмельницький “Проскурів” — 9:4. Перше місце на турнірі посіли вінницькі “Гайдамаки”.
***
У Білій Церкві пройшла відкрита першість з легкої атлетики КМОНУ серед юнаків та дівчат 1997 р. н. та молодших, де вдало виступили представники Рівненщини. Юлія Рибачук була першою на дистанції 200 метрів і другою на удвічі коротшій дистанції. Ще одну золоту медаль Юлія виборола в естафеті 4×100 метрів — разом із Вікторією Грищук, Марією Рибачук та Наталією Бондар. Варто відзначити успіх хлопців Андрія Козика, Романа Заблоцького, Олега Андрійчука та Романа Ференца, які в естафеті були другими.
Через два дні там відбулися змагання з легкої атлетики серед спортсменів 1995-1996 років. Золоті нагороди тут здобували Анастасія Грицюта (100 м, тренери – Ірина Нечипорук та Олег Машаненков), Катерина Климюк (200 та 400 м, тренер – Валерій Дубіч). Знову відзначилися золотом землячки в естафетному бігу 4×100 м (Катерина Климюк, Катерина Константинова, Анастасія Грицюта та Катерина Близнюк). Уляна Мосійчук, яка представляла костопільский КОЛІСП, була кращою в метанні списа, а її одноклубник Андрій Тарасюк тріумфував на дистанції 3000 метрів. Метальницю списа підготували тренери Степан Янчук та Світлана Кожарко, а Андрія Ткачука – Валерій та Петро Дітлашки.
***
У суботу та в неділю на стадіоні “Авангард” у Рівному відбулися п’яті молодіжні ігри з легкої атлетики та першість області серед спортивних шкіл. У загальнокомандному заліку першими були представники Рівного. Друге місце посіли спортсмени з Кузнецовська, й третіми були легкоатлети з Сарненщини. Серед спортивних шкіл не було рівних ОСДЮШОР, далі розташувалися ДЮСШ із легкої атлетики “Авангард” та Рівненська районна ДЮСШ “Колос”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору