Рівне:

Створення та просування сайтів

Національна Медична Премія (НМП)

Здоровя 06-лип, 2010, 13:229 prov 1 053
Національна Медична Премія (НМП)
Національна Медична Премія (НМП) — конкурс і найвища відзнака для учасників конкурсів, реєстрів, рейтингів, інших проектів та подій, які сприяють зміцненню здоров’я українського народу та розвитку системи охорони здоров’я.
Організатори конкурсу «Національна Медична Премія»: ПМРА «МАРСМЕДІА» та міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу». Співорганізатори конкурсу: «Всеукраїнська Асоціація Головних Лікарів», «Федерація громадських медичних об’єднань», ДУ «Державний фармакологічний центр» і Національний Музей Медицини України, які сприяють проведенню та популяризації конкурсу, беруть активну участь у робочих групах щодо проведення конкурсу. За підтримки Міністерства охорони здоров’я України.
Завдання конкурсу:
- підвищення соціального статусу медичного працівника і престижу професії лікаря у суспільстві;
- підвищення рівня обізнаності пацієнтів і виховання відповідного рівня культури споживання медичних послуг;
- популяризація турботи про збереження власного здоров‘я кожного українця;
- відзначення кращих юридичних і фізичних осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я та здоров’я українського народу;
- складання переліку об'єктів інвестування та цільового фінансування в межах соціальних програм та проектів.


Національна Медична Премія (НМП)«ТОП100 в медицині» — щорічний загальнонаціональний реєстр кращих лікарів, закладів охорони здоров’я, середнього медичного персоналу, медичних, лікувально–профілактичних та навчальних закладів, який створюється за результатами загальнонаціонального голосування практикуючих лікарів, професійних державних і незалежних організацій системи охорони здоров’я. Реєстр формується в результаті соціологічного дослідження (опитування), яке проводиться серед лікарів (експертів) з досвідом роботи 5 і більше років протягом року. Результати оголошуються щорічно у грудні. До реєстру може потрапити будь який із працівників системи охорони здоров’я, які відповідають певним вимогам до учасників і які наберуть необхідний «прохідний бал» (за кількістю голосів, відданих за учасника експертами, професійними організаціями та адміністраціями охорони здоров’я) у межах квоти своєї адміністративно-територіальної одиниці (області).
10 грудня 2009 року оргкомітет конкурсу «Національна Медична Премія» оприлюднив загальнонаціональний реєстр, до якого увійшли 3154 найкращих медичних працівника, адміністратора та закладу охорони здоров’я України «ТОП100 в медицині». 20 тисяч працівників галузі охорони здоров’я виказали свій вотум довіри колегам.
Оргкомітет конкурсу «Національна Медична Премія» вважає, що незважаючи на відсутність достатнього фінансування медичного сегменту, в Україні є медики, якими може пишатися український народ, яким можна довірити своє здоров’я і здоров’я своїх близьких. Ці лікарі не завжди відомі чи титуловані, але вони варті всенародного визнання.

Виконавча дирекція конкурсу «Національна Медична Премія»
т. (044)353-71-00
pr@nmp.org.ua
www.nmp.org.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору