Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині викрили "знатного" самогонщика

Хмельницька область 26-лип, 2010, 09:479 Lobanovskiy 919
Так, не діставайся ж ти нікому! Мешканець Ізяслава, що на Хмельниччині, порядком здивував правоохоронців та журналістів своїм вчинком. За кілька хвилин він спустошив чотири десятки діжок з брагою! Ні, не в себе, а вилив просто під ноги недобрим гостям. Так чоловік намагався позбутися доказів свого чорного бізнесу. Однак міліції й без того було за що причепитися.

Величезний маєток на березі озера. Триметровий паркан, загратовані вікна. Господар - відомий в окрузі самогонник. По його душу стражі порядку приходять не вперше.

Правоохоронець:

- Открийте, міліція! Відкрийте, або будемо ламати двері.

Міліціянти, свідки, журналісти - гості очікувані, але не бажані. Чоловік з дружиною, дітьми та найманими працівниками закривається зсередини. Правоохоронці беруться за лома. На порозі їх зустрічає справжній потоп. Звідусіль ллється біла рідина. Запах не лишає сумнівів - брага. Та зразки все одно відправляють на експертизу.

Іван Ящук, керівник Ізяславського РВ міліції:

- Під час обшуку вилучено частину цієї браги, направлено на дослідження. На даний час дослідження дало, що дійсно це є брага.

Сорок діжок хмільної рідини господар спорожнив з рекордною швидкістю. Але позбутися доказів свого чорного бізнесу не зміг. Сотні приготовлених пластикових пляшок для розливу, ящики дріжджів. Самогонник мовчить - у бій кидається дружина.

Дружина затриманого:

- Це дріжджі, оце?

- Це не дріжджі, жіночка, це бутилки…

- Треба було відкрити!

- Для кого відкрити?

- Для нас! А ви хто такі, прийшли сюди зі своєю гармошкою відкривати.

- Почему?

- А коли сексом ми будемо з чоловіком займатися, ви поряд знімати будете?

- Постанову ми вам показали.

Що далі обшук, то більше сюрпризів. У шафах колекції годинників, фотоапаратів, мобільних телефонів, чужих посвідчень, на дворі десятки велосипедів. Правоохоронці припускають: речі крадені. Ними за самогон розраховувалися місцеві пияки.

Іван Ящук, керівник Ізяславського РВ міліції:

- Під час обшуку також вилучено ряд речових доказів, вилучено багато велосипедів, близько 40. Наразі вилучені предмети працівниками міліції перевіряються, чи не є вони краденими.

Варіння горілки, скупка краденого. Міліціянти запевняють: статті потягнуть на чималий строк. Місцеві кажуть: на совісті лиходія ще й смерть жінки. Та біля самої брами випила браги, заснула поруч на березі і скотилася в воду. Ще одного чоловіка за схожих обставин встигли врятувати. Покарання спритникові визначить суд. Правоохоронці заспокоюють: ближчими роками біля горезвісного маєтку п’янички не вештатимуться - їхній годувальник сидітиме за ґратами.

Інна Дудченко, Іннеса Пронік.
http://ntn.ua/uk/news/drugs/2010/07/23/4196
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору