Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині міліціонери виявили гуральню на колесах

Житомирська область 06-вер, 2010, 08:499 prov 883
Гуральню на колесах виявили міліціянти в господарстві жителя села Озерянки Житомирського району. Свій міні-завод чоловік облаштував у власному мікроавтобусі. Саме в ньому стояли самогонний апарат і діжки із брагою.

Правоохоронці давно знали, що господар цього помешкання жене оковиту. Проте під час кількох візитів самогонного апарата не знайшли. Бо й на думку міліціянтам не спадало, що хазяїн ще й винахідник. Тому дуже здивувалися, коли виявили міні-завод у мікроавтобусі.

Сергій Демедюк, заступник керівника сектору Житомирського РВ міліції:

- Було виявлено та вилучено 830 літрів самогонної закваски, 30 л самого самогону та самогонний апарат, за допомогою якого даний громадянин виготовляв самогон.

Правоохоронці кажуть, можливо, й дотепер не знайшли б підпільної гуральні, та допомогли місцеві жінки. Вони на чолі з сільським головою прийшли в обійстя підприємця. Кажуть, уже вдосталь натерпілися від своїх п'яних чоловіків і синів, адже від горілки саме горе в родинах.

Людмила Серафим, голова Озерянської сільської ради:

- Люди дуже сильно почали спиватися. Якщо в магазині вони записувались, бо немає коштів, то сюди несли все, що у когось крали.

Та продавець виправдовується - в нього не було іншого засобу заробити на життя.

Затриманий:

- Скажемо, праці немає, треба за щось жити, сім'ю утримувати, мати тоже хворіє, ліки треба, та все інше.

Тепер "підприємливого" громадянина, що споював своїх односельців, оштрафують - на вісімсот п'ятдесят чи й тисячу сімсот гривень, а ось вісімсот літрів хмільного щастя чоловікові власноруч довелося вилляти.


Олександр Райковський, Андрій Танський.
http://ntn.ua/uk/news/drugs/2010/09/02/4419
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору