Рівне:

Створення та просування сайтів

Планету захопили

Спорт 17-гру, 2009, 10:129 prov 1 113
Перемога МФК “Рівне” у домашньому матчі першості України з футзалу проти столичного “Київ-Уніспорт” додала впевненості рівнянам. Вже у наступному турі підопічні перемогли на виїзді. І знову не солодко довелося сьорбнути ще одній київській команді. Цього разу була повалена “Планета-НУХТ” — 5:3.
Щоправда, старт поєдинку видався неприємним для рівнян. Вже на першій хвилині вони поступалися 0:1. Аби вирівняти становище, підопічним Юрія Баховського знадобилося чотири хвилин. Відзначився Роман Волох. За хвилину “Планета-НУХТ” знову була попереду. Аби відігратися, гостям знадобилося дев‘ять хвилин. На завершальній стадії атаки МФК “Рівне” був молодий Дмитро Ситник. Щоправда, гості могли зрівняти рахунок раніше. Павло Чемерис з пенальті (господарі заробили шостий фол) потрапив у поперечину. На велику перерву команди пішли за нічийного рахунку — 2:2.
У другому таймі домінували гості. В середині другої половини Роман Волох вперше вивів гостей уперед. Аби врятувати поєдинок, господарі більш ніж за п’ять хвилин до завершення другого тайму змінили воротаря на п’ятого польового гравця. Відчайдушний крок не допоміг. На 39 хвилині Павло Чемерис від своїх воріт вразив порожні ворота суперника (5:3). За тридцять секунд до завершення матчу гравцям “Планети-НУХТ” вдалося скороти рахунок. На більше кияни не спромоглися. Навпаки. За чотири секунди до завершення поєдинку у їх ворота влетів п’ятий м’яч. Жирну крапку у грі поставив капітан МФК “Рівне” Павло Дармовіс, який потужним ударом приніс перемогу своїй команді — 5:3.
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
— Гра видалася цікавою — інтрига зберігалася до останніх секунд. Всі столичні команди сильні. Не виключення й “Планета-НУХТ”, якій ми дали бій й добилися позитивного результату. Я задоволений як результатом, так і самою грою. Всі без виключення гравці зіграли добре. Я радий, що хлопці з повною самовіддачею відпрацювали на майданчику всі сорок хвилин. Не можу когось виділити. Хіба що Романа Волоха, який дуже корисно та продуктивно зіграв. Хоча він, як ветеран, так має грати у кожному матчі.
Результати решти ігор: “Шанс-Авто” (Ковель) — ”Київ-Уніспорт” — 4:6, ”Львівхолод” — ”Київський метрополітен” — 2:5, ”АК” Лемберг (Львів) — ”Динамо” (Львів) — 1:5, ”Меркурій” (Чернівці) — ”Каменяр-ТВД-2” (Дрогобич) — 6:2.
Після виїзної перемоги у МФК “Рівне” в доробку стало сім очок і команда перемістилася на п’яту сходинку турнірної таблиці. Лідирує у першості “Київський метрополітен” — 13 пунктів.
Наступний матч МКФ “Рівне” зіграє у суботу вдома проти ”АК” Лемберг. А в середу підопічні Юрія Баховського провели першу кубкову гру 1/8 фіналу у Ковелі проти місцевого “Шанс-Авто”. Повторна зустріч відбудеться 23 грудня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору