Рівне:

Створення та просування сайтів

“Шансу” шансів не дали

Спорт 21-січ, 2010, 09:549 prov 921
“Шансу” шансів не дали


Без зупинки триває першість України з футзалу у першій лізі. У суботу команди перетнули екватор змагань — провели матчі другого кола. МФК “Рівне” вдома приймав ковельський “Шанс-Авто”. На старті першості у Ковелі команди мирно розійшлися (3:3). Цього разу рівняни не залишили “Шансу” жодного шансу — 9:1 (5:1).
З перших секунд матчу господарі спрямували на ворота гостей шквал атак. Впродовж трьох хвилин у сітці “Шанс-Авто” опинилося три м’ячі. Спантеличені таким початком гості не змогли відійти впродовж всього поєдинку. Щоправда, на четвертій хвилині ковельчани змогли відзначитися. Проте це був перший і останній успіх наших гостей того дня. А ось рівняни і не думали зупинятися на досягнутому і продовжили забивати. Ще до перерви господарі довели свою перевагу до чотирьох голів, забивши у ворота “Шанс-Авто” п’ять м’ячів.
У другій половині поєдинку характер гри не змінився. Підопічні Юрія Баховського успішно забивали. Особливо була вдалою трихвилинка в середині другого тайму, впродовж якої гравці МФК “Рівне” забили три голи. Численні вболівальники чекали на десятий гол. На жаль, попри всі намагання господарів забити його їм не вдалося. Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу рівнян — 9:1.
У складі господарів відзначилися — Роман Волох (1, 3, 32 хвилини), Тарас Прислупський (3), Едуард Петрик (15), Вадим Басюк (17, пенальті), Роман Дацюк (24), Вадим Жак (30, 31).
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
— Команда набрала оптимальну форму. Сьогодні здобули десяту поспіль перемогу. Ми зробили висновок із останніх матчів, коли складно проводили кінцівку поєдинків. Головне, на сьогоднішній зустрічі команда зіграла дисципліновано і впевнено. Цього не було на старті змагань. Молоді гравці набираються досвіду і з кожним поєдинок відчувають впевненість у своїх силах. Це, в свою чергу, позначається на результаті та змісті гри.
Попереду у нас три виїзні матчі. Проте до них ми підходимо з гарним настроєм. Хлопці знаходяться у чудовій фізичній формі, психологічно підготовлені до складних матчів. Надіємося, що вдало проведемо виїзні поєдинки і привеземо очки. Це зробити буде надскладно, адже граємо із командами з першої п’ятірки.

Результати решти ігор: “Планета-НУХТ” (Київ) — “Львівхолод” — 3:3, “Київський метрополітен” —”Каменяр-ТВД-2” (Дрогобич) — 5:0, “АК Лемберг” (Львів) — “Меркурій” (Чернівці) — 2:4.
У турнірній таблиці лідирує “Київський метрополітен” — 23 пункти. На один пункт менше у МФК “Рівне” та львівського “Динамо”. В одинадцятому турі підопічні Юрія Баховського на виїзді зустрінуться із командою “Київ-Уніспорт”. Наш суперник є найближчим переслідувачем — 18 очок в доробку та гра у запасі.
Відзначившись хет-триком у грі із “Шанс-Авто” рівнянин Роман Волох скоротив відставання від кращих бомбардирів змагань. На рахунку Романа 13 забитих голів. Тоді як у Володимира Бобилєва та Івана Данилюка (“Шанс-Авто” обидва) відповідно 19 та 18.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору