Рівне:

Створення та просування сайтів

Вагома заявка на участь у фіналі

Спорт 24-гру, 2009, 09:379 prov 926
Вагома заявка на участь у фіналі


Відчувши смак перемог, МФК „Рівне” „розправив крила” і громить одного суперника за другим. Минулого тижня в одній восьмій розіграшу Кубка України рівняни у першому матчі на виїзді познущалися над ковельським „Шанс-Авто” — 10:3 (4:0).
Вже у першому таймі гості зробили вагому заявку на перемогу, забивши чотири „сухі” м’ячі у ворота господарів. Після перерви суперники діяли не оглядаючись на ворота й набили ще більше голів. У підсумку підопічні Юрія Баховського впевнено перемогли — 10:3, і зробили вагому заявку на вихід у фінальну частину Кубка України з футзалу. Навряд чи рівняни дозволять гостям ліквідувати відставання у повторному поєдинку, який відбувся у середу. У Ковелі за МФК „Рівне” забивали — Вадим Жак (тричі), Роман Волох (два м’ячі), Едуард Петрик, Павло Дармовіс, Вадим Басюк, Дмитро Ситник і Тарас Прислупський.
У суботу підопічні Юрія Баховського приймали львівську команду АК „Лемберг” в рамках першості України з футзалу у першій лізі. Рівняни не стали ламати гарну традицію перемагати й здолали суперника — 5:1 (2:0).
Господарі мали домінуючу перевагу впродовж всього матчу. У першому таймі з великої кількості можливостей відзначитися рівняни скористалися двома. Після перерви підопічні Юрія Баховського не зупинилися на досягнутому. Гольові моменти поблизу воріт АК „Лемберг” виникали один за одним. На жаль, не всі завершувалися влучними ударами. Попри невеликий відсоток реалізації, господарі довели справу до логічного завершення. Фінальний свисток зафіксувава чергову перемогу МФК „Рівне” — 5:1. У господарів відзначилися: Роман Волох та Вадим Басюк (по два голи), Павло Дармовіс. Хоча забити рівняни могли значно більше — кількість влучань у штанги та поперечини впродовж всієї зустрічі становила близько десяти!
Юрій Баховський, головний тренер МФК „Рівне”:
— Найскладніше було гравців „опустити на землю”, після феєричної кубкової гри (10:3) у Ковелі. Напевно нам це вдалося зробити, адже ми здобули перемогу. Гравці виконали всі установки на поєдинок. Особливо це було видно у першому таймі. Зіграли мобілізовано та зібрано, не дозволивши гостям проявити себе. Після перерви ми зберегли тактику і довели поєдинок до перемоги. Мали можливість забити більше, але недопустима розслабленість не дозволила це зробити.
Результати решти ігор: „Каменяр-ДВД-2” — „Шанс-Авто” — 10:12, ”Київ-Уніспорт” — „Планета-НУХТ” — 1:3, „Динамо” — „Львівхолод”— 1:0.
У турнірній таблиці МФК „Рівне” з 10 очками піднявся на четверту сходинку. Лідирує „Київський метрополітен” — 13 пунктів. Наступний матч МФК „Рівне” проведе 26 грудня у Львові проти місцевого ”Львівхолода”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору