Рівне:

Створення та просування сайтів

Рік завершили третіми

Спорт 06-січ, 2010, 13:599 prov 1 132
Рік завершили третіми


Наприкінці року МФК „Рівне” провів два поєдинки першості України з футзалу. Перемігши в обох матчах, підопічні Юрія Баховсьокого зуміли закріпитися на третьому місці (16 очок), пропустивши поперед себе „Київський метрополітен” (19 пунктів) та львівське „Динамо” (18).
Спершу у Львові проти команди „Львівхолод” рівняни здобули нелегку перемогу 6:5 (4:1). У гостей відзначилися Роман Дацюк та Вадим Басюк (двічі), Вадим Жак, Роман Волох. Гості досить непогано розпочали матч, вигравши перший тайм 4:1. Після перерви рівняни продовжили розпочате і після гола Романа Волоха вели 5:1. Потім впродовж хвилини команди обмінялися голами. На 25 хвилині Роман Дяцюк робить рахунок 6:2. Здавалося — МФК „Рівне” здобуде легкі три очки. Проте господарі зуміли відігратися і скоротити відставання до мінімуму. Проте на більше у них забракло сил і підопічні Юрія Баховського привезли додому перемогу — 6:5.
30 грудня МФК „Рівне” на власному майданчику приймав чернівецький „Меркурій” і виграв — 5:4 (3:0). Матч чимось нагадував попередній. Господарі досить впевнено провели перший тайм (3:0). Потім вели у рахунку 5:1. Наприкінці гри чернівчани кинулися відігруватися і зуміли сквитати три голи. Фінальну крапку було поставлено на останніх секундах. Проте говорити про перевагу гостей в останні хвилини годі. Тричі гравці МФК „Рівне” пробивали десятиметрові удари, призначені за перебір фолів. На жаль, жодного разу забити не вдалося. Спершу Вадим Басюк влучив у штангу, потім удар Павла Дармовіса відбив воротар, а Павло Чемерис не влучив у ворота. Попри це фінальний свисток зафіксував чергову перемогу МФК „Рівне”, яка дозволила піднятися команді на третє місце.
За господарів забивали: Роман Волох (двічі), Роман Дацюк, Вадим Жак та Вадим Басюк. У турнірній таблиці рівняни з 13 очками посідають четверту сходинку. Лідирує „Київський метрополітен” — 16 пунктів. Результати решти ігор: „Київ-Уніспорт” — „Каменяр-ТВД-2” — 5:3, „Планета-НУХТ” — „АК Лемберг” — 4:3, „Шанс-Авто” — „Київський метрополітен” — 5:6, „Меркурій” — „Динамо” — 1:4, „АК Лемберг” — „Львівхолод” — 3:4, „Динамо” — „Шанс-Авто” — 9:7, „Ккаменяр-ТВД-2” — „Планета-НУХТ” — 4:5, „Київський метрополітен” — „Київ-Уніспорт” — 4:2.
У повторному матчі 1/8 розіграшу Кубка України з футзалу МФК „Рівне” був сильнішим за „Шанс-Авто”. Приймаючи вдома ковельський клуб, підопічні Юрія Баховського перемогли 6:2 (2:1). У господарів відзначилися Павло Дармовіс (двічі), Тарас Прислупський, Роман Волох, Вадим Басюк та Дмитро Ситник. Перемігши ковельчан, МФК „Рівне” здобув право виступати у фіналі восьми у Харкові. Нашим суперником у чвертьфіналі буде команда „Єнакієвець”. Поєдинок відбудеться 18 лютого.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору