Рівне:

Створення та просування сайтів

Забіг з перешкодами

Спорт 28-січ, 2010, 09:439 prov 1 004
Саме такий заголовок напрошується після виїзного матчу МФК “Рівне” до столиці України. В рамках одинадцятого туру підопічні Юрія Баховсьокого зустрічалися зі столичною командою “Київ-Уніспорт” і перемогли — 6:5 (2:3).
Впродовж першого тайму гості постійно були в ролі наздоганяючих. Проте відірватися в рахунку рівняни не дали. На гол у свої ворота МФК „Рівне” відповідав голом у ворота суперника. На перерву команди пішли за мінімальної переваги „Київ-Уніспорт” (3:2). В роздягальні гостей відбулася чоловіча розмова і на другий тайм підопічні Юрія Баховського вийшли з одним бажанням — перемогти. Впродовж двох хвилин рівняни не тільки зрівняли рахунок, але й вийшли вперед. До середини заключного тайму гості вигравали з різницею у два м’ячі. Всі потуги господарів переломити хід матчу ні до чого не призвів. Зігравши дисципліновано та акуратно, МФК „Рівне” звів нанівець всі намагання „Київ-Уніспорт” закінчити матч бодай в нічию. Не допомогла господарям заміна воротаря на польового гравця наприкінці зустрічі. Фінальний свисток зафіксував чергову перемогу підопічних Юрія Баховського — 6:5.
Голи забивали: 1:0 Владислав Гуменюк (12, пенальті), 1:1 Вадим Жак (15), 2:1 Олександр Бутко (16), 3:1 Олександр Бутко (19), 3:2 Вадим Басюк (19), 3:3 Едуард Петрик (22), 3:4 Тарас Прислупський (23), 3:5 Едуард Петрик (29), 4:5 Ігор Горло (33), 4:6 Едуард Петрик (37), 5:6 Валерій Директоренко (38).
Юрій Баховський, головний тренер МФК „Рівне”:
— Всі київські команди сильні та непоступливі. Не є виключенням і „Уніспорт”. З рахунку видно, що матч був видовищним та цікавим. Ми перемогли завдяки дисциплінованих дій всіх гравців команди. Нікого не хотілося б виділяти — всі зіграли добре. У першому таймі невпевнено відстояв Павло Чемерис, але після перерви заспокоївся і все стало на свої місця. Три голи забив Едуард Петрик. А в захисті зіграв не досить добре. Але головне — є результат, і ми вже думаємо про наступні поєдинки.
Результати решти ігор: „Каменяр-ТВД-2” — „Динамо” — 1:4, „Меркурій” — „Львівхолод” — 7:4, „Київський метрополітен” — „Планета-НУХТ” — 4:4, „Шанс-Авто” — „АК Лемберг” — 7:3.
У змаганнях двовладдя — по 25 очок у доробку львівського „Динамо” (після десяти ігор) та МФК „Рівне” (після одинадцяти). На очко менше у „Київського метрополітена” — після десяти поєдинків.
Свій наступний матч МФК „Рівне” знову проведе на виїзді. 30 січня у Дрогобичі наша команда поміряється силами із місцевою командою „Каменяр-ТВД-2”.
Не забивши жодного м’яча у Києві, Роман Волох залишився на третьому місці у списку бомбардирів — 13 голів у 10 іграх.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору