Рівне:

Створення та просування сайтів

Одного конкурента “відчепили”

Спорт 11-лют, 2010, 10:199 prov 887
Важливу перемогу здобув МФК “Рівне” у першості України з футзалу. У тринадцятому турі рівняни здобули тринадцяту перемогу поспіль (з урахуванням поєдинків Кубка України). Приємно, що продовжили вони її у матчі із принциповим суперником — “Київським метрополітеном” — 6:4 (3:2). Саме столичний клуб є найближчим переслідувачем рівнян, і саме він завдав єдиної домашньої поразки МФК “Верес” у першому колі (2:6).
Початок був вдалим для киян, які вже на другій хвилині повели у рахунку. Через п’ять хвилин Роман Волох поновив рівновагу. Заспокоївшись, гості змогли перехопити ініціативу. До завершення першої половини підопічні Юрія Баховського відзначилися двічі і пропустили лише один гол. На перерву команди пішли за переваги МФК “Рівне” — 3:2.
У другому таймі кияни доклали чимало зусиль, щоб перемогти. Доля матчу вирішилася в останні п’ять хвилин. Спершу Роман Волох вирівняв становище чудовим ударом зі штрафного (4:4). За сорок секунд до завершення гри Вадим Жак поборовся на чужій половині. Відібравши м’яч, скинув його під удар Романові Волоху. Крапку поставив Едуард Петрик. Обігравши захисника та воротаря “Київського метрополітена”, він послав м’яч у порожні ворота за 0,04 секунди до завершення поєдинку. Фінальний свисток зафіксував нелегку перемогу МФК “Рівне” — 6:4.
У рівнян покером відзначився кращий бомбардир Роман Волох (7, 17, 35 та 40 хвилини). Ще два м’ячі — на рахунку Вадима Басюка (11) та Едуарда Петрика (40).
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
— Гра у Києві була цікавою — адже зустрічалися претенденти на нагороди. Я задоволений, що ми перемогли й змогли “відчепити” столичний клуб. Хлопці проявили характер. Всі без винятку зіграли добре, старалися і повністю віддавалися на майданчику. Хотів би відмітити Романа Волоха. Він не тільки забив чотири голи, але й активно діяв у відборі, підстраховці — не цурався “чорнової” роботи. Саме повна самовіддача та ігрова дисципліна дозволила здобути перемогу і три очки. Зараз всі думки про суботню гру із львівським “Динамо”. Бажання у гравців відмінне. Намагатимемося порадувати хорошою грою і перемогою як своїх вболівальників, так і самих себе. Впевненість у власних силах перед фіналом Кубка України нам не завадить!
Результати решти ігор: “Львівхолод” — “Київ-Уніспорт” — +:-, “Динамо” — “Планета-НУХТ” — 11:0, “Шанс-Авто” — “Меркурій” — 5:9, “Каменяр-ТВД-2” — “АК Лемберг” — 4:1.
У турнірній таблиці зберігається двовладдя. По 31 очку набрали львівське “Динамо” та МФК “Рівне”. У суботу ці команди зустрінуться в очному протистоянні — динамівці завітають до Рівного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору