Рівне:

Створення та просування сайтів

Вандали розтрощили могильні надгробки

Кримінал 29-лип, 2010, 10:219 prov 1 079
У Костопільскому районі на Рівненщини між селами Малий та Великий Стидні по-варварськи на місцевому цвинтарі було повалено 36 та вщент розбито три могильні пам’ятники.
У скоєнні злочину правоохоронці запідозрили двох мешканців села Великий Стидин — 22-річного Юрія та 14-річного В’ячеслава. Односельці кажуть, що товариші напідпитку поверталися з дискотеки коли у старшого щось сталося із мобільним телефоном. Проходячи повз цвинтар, Юрій зі злості кинув його у пам’ятник, що і стало поштовхом для розтрощення кладовища.
Водночас як зазначив начальник кримінальної міліції Костопільського РВ УМВС підполковник міліції Павло Шкодич, Юрій декілька місяців тому був умовно засуджений за крадіжки. Зараз в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України утримується в ізоляторі тимчасового тримання райвідділу. А з неповнолітнім В’ячеславом проведена профілактична бесіда. Працівники Костопільської міліції порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 197 Кримінального кодексу України (наруга над могилою).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору