Рівне:

Створення та просування сайтів

Спортивні традиції Радивилівщини

Спорт 05-сер, 2010, 10:029 prov 1 079
Славні традиції на теренах Радивилівського району має футбол. Навіть ще до другої світової війни тут грало чимало яскравих команд (“Комета”, “Макабі”). У післявоєнний час створена на базі млинзаводу (нинішнє підприємство “Комбінат хлібопродуктів”) успішно виступала команда “Колгоспник” на першості області, спортивних змаганнях республіканського товариства “Колос”. У наступний період збірна футболістів району мала у різні роки назви “Меблевик”, “Авангард”, “Металіст” і нині “Сокіл”. Доречно сказати, команда “Сокіл” неодноразово отримувала найвищі відзнаки в області – була чемпіоном і володарем кубка, а також грала у республіканських футбольних турнірах.
Нещодавно на районному стадіоні “Колос” у місті Радивилів відбувся чотирнадцятий міжобласний турнір пам’яті ветеранів футболу регіону. Перший такий турнір було започатковано ще у 1997 році. Хвилиною мовчання футболісти та вболівальники віддали шану пам’яті тим, чиї імена назавжди вписані в історію футболу району. Найяскравішим гравцем з них був Юрій Підпалюк, який виступав у рівненському “Колгоспнику”, львівських “Карпатах” та СКА.
Перехідний кубок турніру після дворічного перебування у Кременці цього року повернувся у Радивилів, ветерани футболу радивилівського “Сокола” святкували переконливу перемогу в турнірі. А футболісти з Тернопільщини – гравці “Кременя” – на цей раз були другими.
Відзначено кращих гравців турніру - бомбардира Віталія Коваля з “Сокола”, воротаря Петра Процюка з “Кременя”, захисника Віктора Стахнюка з костопільського “Горизонту”. Найдосвідченішим гравцем турніру став Григорій Мельник із радивилівського “Сокола”. Даний турнір став можливим завдяки зусиллям райдержадміністрації та численним спонсорам.
Анатолій ТИМОШЕЙКО,
Радивилів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору