Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський автомобільний ремонтний завод заборгував працівникам понад 3 млн. грн.

Кримінал 05-сер, 2010, 10:239 prov 883
Державне підприємство “Рівненський автомобільний ремонтний завод”, яке належить до оборонної сфери, є сьогодні одним із найбільших в області боржників із виплати заробітної плати. Така ситуація склалася з 2008 року через борг Міноборони України за надані послуги. Заборгованість становить більше 3 мільйонів гривень.
Зважаючи на це, з метою виконання гарантій Конституції України на своєчасне одержання винагороди за працю, прокуратура Рівненської області звернулася з листом до Міністра оборони України з проханням вирішити питання погашення заборгованості з виплати заробітної плати на ДП “Рівненський автомобільний ремонтний завод”.
Також прокуратура області скерувала лист голові Політичної Ради політичної партії “Наша Україна” з проханням надати фінансову допомогу для виплати заборгованої заробітної плати в сумі більше 530 тисяч гривень працівникам Рівненської обласної організації цієї політичної партії.
Цьогоріч за наслідками перевірок додержання законодавства про працю органи прокуратури Рівненщини порушили 47 кримінальних справ (з них до суду скеровано 32). В результаті розгляду документів прокурорського реагування притягнуто до відповідальності 126 посадових осіб, завдяки втручанню органів прокуратури Рівненщини відшкодовано більше 21 мільйона гривень заборгованої заробітної плати.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору