Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 21-чер, 2007, 20:429 prov 1 457
Що новенького?


Гоща

На засіданні сесії Гощанської райради розглянули питання щодо затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, погодження на виготовлення ліцензії для ПП „Гощанський завод будівельних матеріалів” на користування родовищем суглинків, що знаходиться за межами Гощі. Рішенням сесії райради збільшили прибутки і видатки загального фонду райбюджету в сумі близько на 2,4 млн.грн., внесли зміни до обсягів міжбюджетних трансфертів та здійснили розподіл між місцевими бюджетами району.


Дубно

Під час земляних робіт у центрі Дубна будівельники натрапили на золоті монети і кам’яну печатку міського бургомістра 18 століття. Скільки було монет і яка їх орієнтовна вартість — достеменно не відомо. Цінні знахідки передали в обласну охоронну археологію. І лише після відповідних експертиз та опрацювання вони повернуться в Дубенський державний історико-культурний центр.


Кузнецовськ

У Кузнецовську з візитом перебувала народний депутат України, член фракції «Наша Україна», член Комітету з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства, голова Союзу українок з 2001 року Лілія Григорович. Вона зустрілася із трудовими колективами Кузнецовської гімназії, міськвиконкому, привітала працівників ДЗ СМСЧ-3 із 30-річчям закладу та зустрілася з громадськістю міста. Під час зустрічей Лілія Григорович відповіла на численні питання, які стосуються політичної та суспільно-економічної ситуації в Україні.


Рівне

Під час операції «Нічне місто» працівники ДАІ спільно із колегами з відділу боротьби з торгівлею людьми затримали на вулиці Дубенській 25-річну Наталію, яка займалась проституцією. А на автодорозі Київ-Чоп була затримана 27-річна Оксана, яка також зймалася проституцією. Про це повідомила прес-служба ВДАІ області.


Острог

З приватним візитом до університету «Острозька академія» у вівторок, 19 червня, завітав Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Яцек Ключковські. Керівника посольства сусідньої держави на території університету зустрічали голова Рівненської обласної державної адміністрації Віктор Матчук та ректор Острозької академії Ігор Пасічник. Під час короткого спілкування голова ОДА привітав високоповажного гостя на Рівненській землі та висловив сподівання на плідну співпрацю між дипломатичним представництвом та керівництвом області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору