Рівне:

Створення та просування сайтів

На Багами через Рівне

Спорт 18-жов, 2010, 12:499 Lobanovskiy 1 507
П’ять днів на кортах тенісного клубу „Софія стар” проходив український тур „NIKE JUNIOR TOUR” серед юнаків та дівчат до 12 та до 14 років.
Щорічно такі змагання відбуваються у 32 країнах світу й збирають юні дарування. Переможці представляють свої держави у фінальній частині змагань, яка відбувається на Багамських островах. У Рівному „NIKE JUNIOR TOUR” став можливим завдяки спортивним досягненням юної рівненської тенісистки Софії Ковалець.
Тут є все для того, аби виховувалися майбутні зірки тенісу. Сподіваюсь, що в Рівному буде не тільки цей турнір, і зовсім скоро ваше місто стане великим тенісним центром в Україні. Дуже хороші діти є в Україні, з великим потенціалом і бажанням вигравати. Буде корисно, якщо вони змагатимуться з європейськими дітьми. Це хороший шанс показати себе на увесь світ
До Рівного на український відбір змагань приїхали усі найкращі юнаки та дівчата України. А це більше ста юних спортсменів. Приємно, що серед них не загубилася місцева вихованка Катаріна Завацька. Вона наймолодша учасниця змагань, дівчинці виповнилося лише десять років, впевнено дійшла до фіналу. На жаль, у вирішальному двобої у рівнянки забракло сил. Перемігши в першому сеті 4:2, вона програла наступні два і посіла друге місце.
Катаріна Завацька:
— Я дуже хотіла поїхати на Багами, через те так стараюсь. Ще ніколи не хотіла так виграти турнір як нині. Була важка друга гра, вчора, сьогодні, всі ігри важкі, але я їх перетерпіла і виграла.
Володимир Ковалець, голова Рівненської міської федерації тенісу:
— В нас було бажання, щоб цей турнір проводився не просто в Україні, а саме у Рівному, і ми цього добилися. Французький представник зараз знаходиться в нашому клубі. Враження в нього склалися непогані. Він задоволений організацією та умовами, і ми розраховуємо, що цей турнір стане традиційним. Хочемо на базі нашого клубу провести турнір WTA і міжнародний турнір до 18 років ITF. Якщо нам вдасться то, по суті, в нас будуть всі змагання, які даватимуть право нашим спортсменам заробити міжнародні очки і проявити себе на серйозному рівні.
Четверо переможців рівненського турніру, а також інші переможці з 31 однієї країни світу кінець цього року проведуть на Багамських островах. Там юні спортсмени зіграють фінальний етап „NIKE JUNIOR TOUR”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору