Рівне:

Створення та просування сайтів

ДО РІВНОГО ЗАВІТАЄ РУСЛАН ПОНОМАРЬОВ

Рівненська область 15-кві, 2010, 11:429 prov 1 125
Цими вихідними у Рівному старту загальноміський турнір з шахів "Шахова корона 2010". Попередні змагання триватимуть 17-18 квітня у приміщенн НВО 18, а фінал турніру відбудеться за тиждень у сесійній залі міської ради. Жоден учасник турніру не залишиться без подарунків, запевняють організатори. Переможці отримають нагороди: шахові корони та пам'ятні фотоальбоми, а найголовніше - можливість поспілкуватися і зіграти в шахи з почесним гостем турніру, екс-чемпіоном світу Русланом ПОНОМАРЬОВИМ.
До участі у турнірі допускаються всі бажаюч учні ЗОШ, НВО, ліцеїв, гімназій, колегіумів, ДЮСШ міста Рівного не старше 1992 року народження. Реєстрація учасників почнеться 17 квітня о 10 годині. Організаторами змагань виступили управл ння у справах сім'ї, молоді та спорту, управління освіти та Федерація шахів у Рівненській області.
- Маю сподівання, що турнір "Шахова корона Рівного 2010" сприятиме популяризації такого виду спорту як шахи на теренах нашої області. - каже голова Федерації шахів у Рівненській області Володимир КОВАЛЬЧУК. - Саме такі дитячі турніри ростять для країни майбутніх чемпіонів та інтелектуально розвинених людей, які зможуть вдало реалізувати себе у різних видах д яльності.
Голова управління освіти у Рівненській області Сергій ШЕВЧУК зазначає, що, за попередніми даними, взяти участь в турнір згодилося близько 140 чоловік. Наймолодшим учасникам виповнилося лише 5 років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору