Рівне:

Створення та просування сайтів

Свінг: дами міняють кавалерів...

Про це 07-чер, 2007, 18:389 prov 8 735
Це відбулося в Америці у далекому 1957 році. Саме тоді один з популярних чоловічих журналів з назвою «Містер» опублікував статтю про обмін дружинами. Це було справді сенсацією! Шоком! Бомбою, що підірвала суспільство! Преса зарябіла заголовками: «Деморалізація суспільства», «Інститут моногамної родини», «Обмін дружинами: перші кроки до особистісного спустошення».

У відповідь на обурення журналістів головний редактор «Містера», Еверетт Мейерс, лише загадково посміхався й потирав рчки в передчутті зростаючої, як на дріжджах, популярності свого видання. Преса гарчала й критикувала, суспільство обурювалося, а «Містер» ... продовжував публікувати ще більш сенсаційні матеріали: про сексуальні клуби, члени яких, збираючись, віддавалися груповим оргіям, про читачів журналу, що привселюдно розповідають про власний досвід у справі обміну дружинами й чоловіками й т.д.

«Містер» процвітав. Незабаром інші журнали відвертого змісту, що нерівно дихали до слави «Містера», підхопили цю «вибухонебезпечну» тему, і буквально через кілька місяців на сторінках багатьох видань уже без проблем можна було знайти оголошення, опубліковані «парами» або «одинаками», котрі шукають партнерів для групової сексуальної практики.

Отже, свінг став широко відомим й обговорюваним явищем з початку 50-х років.

Що ж таке свінгер? Це своєрідна, «альтернативна», форма статевої поведінки людей, при якій сімейна пара запрошує іншу сімейну пару або самотню дівчину (чоловіка) взяти участь у спільних сексуальних іграх. Чим це відрізняється від групового сексу? По-перше, статус учасників свінгера — сімейні пари. По-друге, більшість із них живуть спільним статевим життям досить тривалий період.

Люди приходять у свінг по-різному. Для когось це ледве не філософія людських відносин, що відкриває суспільству нові обрії чуттєвості й сексуальних контактів. Для когось це просто забава, бажання випробувати щось нове й незвичайне. Одні намагаються в такий спосіб одержати нові знання про секс, техніку й методи статевої гри, інші — розтопити фригідність дружин або сексуальну холодність чоловіка.

Більшість свінгерів знаходять один одного за допомогою оголошень. Такого роду пропозиції знайомств і запрошення до заняття сексом парами ви легко можете виявити не тільки в друкованих виданнях різної спрямованості, але і в інтернеті.

Методом знайомства за допомогою оголошення користуються найчастіше новачки. А новачки, хай буде вам відомо, — ласий шматочок для досвідчених свінгерів: новизна вражень від майбутньої зустрічі, якась «безвинність» пари надзвичайно залучає їх, приємно розбурхує кров і народжує еротичні фантазії в передчутті жагучих свінгерских оргій.

Втім, оголошення — не єдиний шлях, за допомогою якого свінгери знаходять один одного. Набагато частіше їхні зустрічі відбуваються за взаємними рекомендаціями, усній передачі адрес і телефонів своїх партнерів. Тому навіть у тому випадку, якщо ви давним-давно припинили публікацію своїх свінгів-оголошень, будьте готові до того, що якийсь час у вашому будинку будуть лунати дзвінки із пропозиціями «скоротати вечір учотирьох».

Учасники клубів не тільки віддаються постільним колективним утіхам, але й організовують свінг-тури, усілякі сесії інтелектуального змісту, словом, живуть повноцінним життям, розвиваючи не тільки свої сексуальні знання, уміння й навички, але й піклуючись про свій внутрішній особистісний потенціал.

На закінчення зазначимо, що свінг — це не простий засіб досягнення фізіологічної розрядки колективним чином. Це — своя філософія, своя психологія. І перш ніж прийняти свінг, вам варто зважити всі «за» й «проти», вивчити масу літератури, щоб зрозуміти суть цього явища, прийняти його етику.

Безумовно, людині, котрі живе в суспільстві, важливо любити не тільки свою власну личину, але й оточуючих людей. Любити в широкому змісті цього слова. Чи обов’язково для цього ділитися тілом своєї дружини або свого чоловіка? У кожного своя думка. Як говориться, кожен вільний жити так, як йому підказують серце й розум.

За матеріалами інтернет-видань сторінку підготував Олександр ШЕРШЕНЬ

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору