Рівне:

Створення та просування сайтів

Західний берег Криму пустять з молотка

Україна 04-лис, 2010, 13:239 Lobanovskiy 895
Уряд має намір вкласти кошти у створення необхідної інфраструктури у Криму, а потім продати ділянки з аукціону.

Задля розвитку готельного бізнесу і туризму на західному і східному узбережжі Криму уряд має намір вкласти кошти у створення там необхідної інфраструктури, а потім продати ділянки з аукціону.
Про це заявив віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков під час публічних дебатів “Туризм - пріоритетний сектор української економіки”.
“Східне і західне узбережжя Криму буде розвиватися за прикладом Анталії. Держава проведе туди інфраструктуру - воду, газ, електроенергію, - і продасть на аукціоні ці ділянки - від гектара до трьох. Щоб бізнес на ринковій основі увійшов туди і створив конкурентне середовище. Тоді саме південне узбережжя Криму стане набагато дешевшим”, - заявив Колесніков.
При цьому віце-прем’єр погодився з тезою, що фактором, який стримує розвиток готельного бізнесу в Криму, є проблема самовільного захоплення земельних ділянок.
“Якщо ви на будь-який “канатці” проїдете, то побачите, що це просто якісь грядки, на яких стоять будинки. Зверху дивитися - ще куди не йшло, а на землю краще не спускатися”, - сказав Колесніков.
Проте яким чином влада має намір вирішити питання з самозахопленнями, віце-прем’єр не уточнив.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору