Рівне:

Створення та просування сайтів

Віце-прем’єр-міністр Григорій Немиря: “Якщо ми хочемо наближатися до ЄС, то нам треба проводити конституційну реформу”

Політика 15-травня, 2008, 10:149 prov 1 483
Під час цих дебатів обговорювалося питання укладення нової посиленої угоди між Україною та ЄС, вступ України до СОТ, міграційно-візові аспекти відносин між Україною та ЄС, тощо.
„Якщо ми хочемо наближатися до ЄС, то нам треба проводити конституційну реформу”, — наголосив Григорій Немиря під час дебатів.
У зв’язку із запитаннями, пов’язаними з міграційно-візовими аспектами відносин між Україною та ЄС, Григорій Немиря заявив: „Щоб Україна не стала відстійником для нелегальних мігрантів, ми повинні якнайшвидше інтегруватися до ЄС”.
Віце-прем’єр-міністр також взяв участь у публічних дискусіях „СОТ та зона вільної торгівлі: міфи та реальність”.
„Потрібно відмовитися від тези: Україна у занепаді — Європа процвітає. Нам слід відповісти на запитання, чи здатна наша країна скористатися можливостями, які відкриваються зі вступом 16 травня до СОТ та створення зони вільної торгівлі з ЄС” – заявив Григорій Немиря під час публічної дискусії.
Також у цих дебатах висловили свою думку представники Міністерства закордонних справ України, дипломатичного корпусу та громадських організацій.
Після закінчення дебатів, Григорій Немиря взяв участь в урочистому відкритті Дня Європи в Україні, яке відбулося на центральній площі столиці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору