Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 24-травня, 2007, 19:189 prov 1 269
***

У другому поєдинку чемпіонату України з футболу серед аматорських команд оржівський ”ОДЕК” зустрічався на виїзді із ”Будфарфором”. На жаль, у Славуті нам не пощастило — 0:2. Як сказав головний тренер ”ОДЕКа” Григорій Шаламай, у поразці винні самі — необхідно було забивати те, що могли забити.

***

Відбулися перші матчі чвертьфіналу Кубка області з футболу. У Здолбунові ”Волинь-Цемент” познущався над рівненською командою ”Рівень-Верес-2” — 4:0. В іншому поєдинку господарі нічого не змогли вдіяти проти гостей. Команда ”Буран-Славія” була ”бита” кузнецовським ”Ізотопом-РАЕС” — 5:2. Ця пара визначила переможця. У Кузнецовську команди розійшлися миром — 0:0. Свого суперника у півфіналі чекає ”Ізотоп-РАЕС”. Наступної середи відбудеться один із найцікавіших поєдинків Кубка на цій стадії — ”ОДЕК” прийматиме сарненський ”Маяк”.

***

У Лісабоні (Португалія) відбувся черговий етап Кубка світу з дзюдо. Рівненська спортсменка Ольга Суха у ваговій категорії 48 кг виборола дев’яте місце.

***

У п’ятницю у Рівному пройшов міжнародний товариський турнір ”Кубок міського голови” зі спідвею. Перемогу у змаганнях здобув Павел Мєсьонц. На другому місці фінішував ще один поляк — Даніель Єлєнєвські. Обидва гонщики набрали по чотирнадцять очок. Лише в перезаїзді був визначений переможець. Серед українців тільки Андрій Карпов зміг прийняти виклик. У підсумку він був третім — тринадцять очок. Для Павела Мєсьонца гонка стала своєрідним оглядом можливостей спортсмена. Він є одним із легіонерів рівненського ”Урагану” у міжнаціональній лізі. Участь у змаганнях взяли по вісім спортсменів з Польщі та України.

***

У неділю у Львові відбувся другий кваліфікаційний етап до чемпіонату Європи зі спідвею. Зі стовідсотковим результатом (15 очок з 15 можливих) переміг поляк Збігнев Сухецькі. Другим був росіянин Ренат Гафуров (14 очок). Замкнув трійку кращих ще один гонщик з Польщі Себастьян Уламек (13 пунктів). До заповітної десятки гонщиків, які потрапляли до півфіналу, пробилися два українські гонщики з трьох. Червоноградець Андрій Карпов, допустивши падіння, фінішував шостим із дев’ятьма очками. Лише у перезаїзді здобув право на півфінал Ярослав Полюхович. Перемігши чеха Томаша Суханена в обох було по шість очок він, фінішував десятим.

***

Тим часом у міжнаціональній спідвейній лізі відбулися чергові гонки. “Салават” вдома поступився “Мега-Ладі” — 32:58, СК “Турбіна” в Балаково розправилася із владивостоцьким “Востоком” — 55:34, а октябрський “Лукойл” вдома здолав СТМК “Турбіна” — 54:35. Гостям не змогли допомогти Олександр Бородай (0 очок) та Володимир Омельян (1) — обидва отримали значні ушкодження. Перший зламав ногу, а у другого — розтягнення зв’язок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору