Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 01-вер, 2005, 13:319 prov 907
Минулої середи відбувся фінальний матч Кубка області з футболу. На футбольне поле стадіону “Авангард” вийшли радивилівський “Сокіл” та оржівський “ОДЕК”. В супереч всім прогнозам перемогу здобули радивилівські футболісти – 2:0. Забивши у першому таймі два голи (відзначилися Андрій Іщик на 16 та Андрій Чоловічок на 34 хвилинах), “Сокіл” виборов почесний приз та грошову премію у дві тисячі гривень на передсезонну підготовку від обласного управління у справах фізичної культури та спорту.
* * *
У суботу та неділю відбулися матчі тринадцятого туру чемпіонату області з футболу у першій лізі. Головні претенденти на перемогу у змаганнях здобули чергові перемоги: “Сокіл” на виїзді здолав кузнецовський “ЕПМ” – 6:0, сарненський “Маяк” вдома переміг ФК “Княгинен” – 2:0, а “ОДЕК” на виїзді виграв у “Вереса-2” з Рівного – 3:0. У Здолбунові місцева команда “Волинь-Цемент” переграла рівненський “Хімік” – 3:0.
У першості лідирує “ОДЕК” – 33 очки, на два менше – у “Маяка”. “Сокіл” у своєму доробку має 26 очок.
* * *
Впродовж двох днів у Рівному проходив перший ветеранський турнір з футболу, присвячений Дню Незалежності. На жаль, з різних причин не прибули команди з Польщі та Білорусі. Це не вплинуло на характер змагань – кожна гра проходила у впертій та безкомпромісній боротьбі. Сильнішою стала команда “Ветерани” з Луцька, яка у фінальній грі здолала опір рівненських “Ветеранів” – 1:0. Третє місце виборола команда “Ізотоп” з Кузнецовська, яка по пенальті перемогла колектив із Староконстянтинова – 4:2 (0:0 основний час).
* * *
До Дня Незалежності була присвячена міжнародна парна гонка зі спідвею. На жаль, не були присутні проанонсовані гонщики з Угорщини та Чехії. Але і без них гонка була бойовою. “Негостинно” повели себе польські гонщики Роберт Миколайчак (10 очок) та Анджей Хуща (17 очок). Саме ця пара набрала найбільше очок (27) і виборола Кубок. На три очки відстала українська пара Віктор Гайдим (7 очок) та Ігор Марко (17). На третьому місці опинилася українсько-російська пара Володимир Трофимов (11 очок) та Григорій Лагута (10 очок) – 21 очко. Четверте та п’яте місця вибороли польські майстри Войцех Журавський (3) та Томаш Лукашевич (14) і Петр Рембас (11) і Адам Чехович (6). Одинадцять балів у Андрія Карпова, який через невдале падіння Олега Немчука виступав сам. На останньому місті Ярослав Полюхович (6) та Володимир Омелян (2) – 8 очок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору