Рівне:

Створення та просування сайтів

Студенти РДГУ передали підписи в МОН

Останні новини 22-кві, 2008, 09:259 prov 1 365
233 підписи під зверненням студентів IV курсу Рівненського державного університету щодо неправомірності дій керівництва вузу направлено Міністру освіти і науки України Вакарчуку Івану.
21 квітня, Звернення, під яким на минулому тижні студенти збирали підписи, передано в комітет освіти і науки Верховної Ради України. Питання щодо ситуації, яка склалася в РДГУ голова комітету, народний депутат України Полохало Володимир вніс в порядок денний найближчого засідання комітету (орієнтовано 14 травня 2008 року). Також, користуючись наданим йому правом, пан Полохало звернувся до міністра освіти і науки України з вимогою в найкоротший термін дослідити ситуацію, що склалася в Рівненському державному гуманітарному університеті.
Вже найближчим часом сподіваємося отримати офіційну позицію міністерства та роз’яснення щодо ситуації в РДГУ. І нарешті, матимемо відповідь на питання щодо правомірності дій ректора вишу: чи відрахування студентів після здобуття «бакалавра» дійсно вказівка міністерства, чи лише самовільне використання наказу МО і НУ для власних цілей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору