Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 23-кві, 2008, 16:409 prov 1 549
Гоща
17 квітня в Гощанській райдержадміністрації виїзний прийом громадян з особистих питань провів перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Благодир. Жителів району найбільше турбують питання будівництва газопроводу до сіл Синів та Терентіїв, надання матеріальної допомоги, працевлаштування та виплати компенсації втрат від знецінення грошових заощаджень вкладникам колишнього Ощадбанку СРСР.

Демидiвка
У районі розпочали підготовку до проведення на території дитячого санаторію ,,Хрінники’’ ІІІ Міжнародного дитячого фестивалю патріотичної пісні ,,Наша слава козацькая не вмре, не загине!”
У рамках його проведення будуть представлені дитячі колективи з різних регіонів України та дитячі колективи української діаспори з країн ближнього зарубіжжя: Естонії, Росії, Молдови, Польщі та Румунії.

Дубно
Малолітні злочинці, які відбувають покарання в Дубенській виправно-трудовій колонії, мають змогу отримати загальну середню освіту. Тут діє школа, визнана кращою в огляді-конкурсі, що проводив Департамент виконання покарань України. За підсумками минулого навчального року, тут отримали атестати зрілості 43 юнаки, ще 50 вручено свідоцтва за дев’ятий клас. До того ж частина засуджених здобула робітничі професії, зокрема токаря, різьбяра, електрозварювальника.

Корець
Турецька фірма “ОНІР” виграла тендер на будівництво ділянки дороги Рівне-Корець. На сьогодні фірма уже підписала договір на видобування щебеню у кар’єрі Корецького родовища. Надалі планується будівництво асфальтного заводу, який і вироблятиме асфальт для будівництва дороги.

Костопiль
У приміщенні Костопільського районного будинку культури пройшов міні-форум для батьків «Зайнятість молоді – стратегічна проблема», організований Костопільським районним центром зайнятості. Захід організований з метою підвищення поінформованості батьків про світ професій, шляхи їх вибору та освітні програми обласних навчальних закладів.

Кузнецовськ
Голови міст-супутників українських атомних електростанцій розлянули соціально-економічні проблеми своїх територій на координаційній раді, чергове засідання якої пройшло у Кузнецовську. Цього разу учасники зустрічі акцентували увагу на питаннях наповнення бюджету, розвитку будівельної бази, співпраці міст-супутників із населеними пунктами тридцятикілометрових зон АЕС тощо.

Млинiв
Випускник 1978 року Довгошиївської середньої школи є нині архиєпископом Вишгородським, настоятелем Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври владикою Павлом (у минулому Петро Лебедь), він подарував рідній школі сто примірників світської та духовної літератури.

Острог
Відомий український конкурс живої поезії «Молоде вино» відбувся 18 квітня цього року в «Острозькій академії». Цьогорічними учасниками і переможцями в Острозі стали студенти «Острозької академії». Перше місце здобула студентка факультету романо-германських мов Ольга Прохорчук, друге – студентка гуманітарного факультету спеціальності «історія», лауреатка «Гранослова» Іванна Голуб’юк.

Рiвне
233 підписи під зверненням студентів IV курсу Рівненського державного гуманітарного університету щодо неправомірного підняття вартості навчання направили міністру освіти і науки України Івану Вакарчуку. Звернення передали в комітет освіти і науки Верховної Ради України. Питання щодо ситуації, що склалася в РДГУ, голова комітету, народний депутат України Володимир Полохало вніс до порядку денного найближчого засідання комітету (орієнтовано 14 травня 2008 року).

Рокитне
Служба у справах дітей Рокитнівської райдержадміністрації спільно з представниками РВ УМВС, центру СССДМ, відділом освіти райдержадміністрації, виконкомом Рокитнівської селищної ради, центральною районною лікарнею провели цикл рейдів-перевірок «Діти вулиці», «Вокзал», «Базар» з виявлення дітей, які займаються бродяжництвом, жебрацтвом та дітей, схильних до правопорушень. У ході проведення рейдів складено 6 протоколів про порушення режимів роботи комп’ютерних клубів та гральних автоматів, наявність у них неповнолітніх осіб у нічний час. Поряд з тим, виявлено 8 дітей, схильних до бродяжництва.

Сарни
19 квітня у виправнiй колонiї в селi Катеринiвка (бiля Сарн) вiдбувся музичний концерт духовної та в’язничної пiснi. Автор музики, текстiв i виконання — Сергiй Субота, який вiдбуває там покарання. Вiн був героєм фiльму для передачi “Таке життя” РТБ. Також виконували твори для засуджених бандуристки Iрина та Наталiя Явтушок з міста Рiвного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору