Рівне:

Створення та просування сайтів

У Вас проблеми зі здоров’ям? Допоможе Ветом

Здоровя 06-січ, 2011, 15:209 Lobanovskiy 1 352
Біологічно активна речовина Ветом 1.1 застосовується як додаткове джерело пробіотичних мікроорганізмів

Оздоровчий ефект забезпечується властивостями бактерій Bacillus subtilis, які, розмножуючись переважно в товстому відділі кишківника, виділяють: протеолітичні, амілолітичні, целлюлозолітичні ферменти; інтерферон а-2 лейкоцитарний людський; бацитрацини, що придушують ріст і розвиток патогенної й умовно патогенної мікрофлори; інші біологічно активні речовини. Внаслідок цього процесу мікробний склад кишківника трансформується до відповідного еволюційно сформованої норми, очищаються його стінки від неперетравлюваних залишків їжі, що сприяє активному виведенню токсинів з організму, безперешкодній доставці біологічно активних і живильних речовин. Під впливом Ветома 1.1 нормалізуються: травлення, усмоктування й метаболізм заліза, кальцію, жирів, білків, вуглеводів, триглицеридів, амінокислот, дипептидів, солей жовчних кислот, кислотність середовища в шлунково-кишковому тракті. Ветом 1.1 стимулює наробіток організмом ендогенних інтерферонів, що забезпечує оптимальне функціонування імунної системи.

Опис
Склад: Сахароза, екстракт кукурудзяний, крохмаль картопляний, і висушена біомаса бактерії Bacillus subtilis (рекомбинантного штаму ВКПМ 7092, продукуючий інтерферон альфа-2-лейкоцитарний людський).
Властивості:
• Має високу антагоністичну активність до широкого спектра патогенних і умовно-патогенних грибків і бактерій, противірусну активність, а також протеолитичну, амилолітичну, целлюлозолітичну активність
• стимулює клітинні й гуморальні фактори імунітету
• підвищує неспецифічну резистентність організму
• стабілізує алергійну резистентність
• нормалізує обмін речовин
• стимулює регенераційні процеси
Форма випуску:
1. Порошок, розфасований по 5 г, 50 г, 500 р.
2. Капсули - 50 шт по 33мг.
Препарат являє собою дрібний кристалічний продукт, що містить мікробну масу живих клітин спорової форми бактерій Bacillus Subtilis. Препарат має солодкий смак і легко розчиняється у воді.

Механізм дії:
При прийомі препарату Ветом-1.1 бактерії Bacillus subtilis, заселяють шлунково-кишковий тракт, розмножуються в ньому протягом двох-п’яти діб й потім повністю виводяться з організму в основному нирками шляхом клубочкової фільтрації. У процесі життєдіяльності ці бактерії виділяють литичні ферменти, здатні знищувати патогенну мікрофлору, елементи пухлинних новотворів і інші дефективні клітини. Препарат починає діяти через 15-20 хвилин після прийому
Модуляція активності киллерів спостерігається після 10 днів прийому препарату.
Ферменти, вироблювані бактеріями, сприяють більше активному переварюванню рослинної й тваринної їжі, забезпечуючи більш якісне живлення організму в період застосування препарату. Ці ж ферменти сприяють відновленню функцій стінок ЖКТ, що дозволяє біологічно активним і живильним речовинам безперешкодно потрапляти в кровотік, а також підсилюють элімінацію й детотоксикацію ксенобіотиків різного походження (токсинів патоненних мікроорганізмів, пестицидів, продуктів життєдіяльності клітин організму й ін.).
У хворих зі злоякісними пухлинами препарат застосовується в якості загальнозміцнювального й детоксикуючого засобу й засобу, що відновлює протипухлинну резистентність організму.
Відновлює імунітет після оперативного втручання, курсів променевої терапії й хіміотерапії.
Спосіб застосування й дозування:
Кратність прийому Ветома 1.1 перебуває в прямій залежності від стану організму людини.
Порошок застосовувати протягом 10 днів з розрахунку 1 чайна ложка або 1 капсула від 3 до 10 разів у день залежно від захворювання..
• Ефект, що досягається, залежить від частоти прийому препарату в стандартному дозуванні: чим частіше приймається препарат, тим вищий ефект.
• Максимальний ефект досягається при прийманні препарату за годину до їжі;
• Допускається застосування препарату з кип’яченою водою, теплим чаєм, кавою, молоком. Можна вживати ВЕТОМ не розбавляючи, запиваючи водою.
• На час курсів рекомендується виключити прийом алкоголю й гострих страв.
• Найбільш ефективне використання препарату - із профілактичною метою. Регулярні профілактичні курси заповнюють дефіцит корисних бактерій в організмі, що не може бути усунутий іншими засобами;
• Хворим цукровим діабетом варто бути обережними при підборі кратності прийому - на першому етапі бажано прийняти одну дозу. Якщо небажаних відчуттів не виникло протягом 1-2 годин, можна прийняти другу дозу й так надалі. Це пов’язане з тим, що препарати з діючим початком у вигляді бактерій Bacillus subtilis штам ВКПМ В 7092 викликають істотне падіння концентрації цукру в крові, що може ввести хворого в кому. Після завершення 10-и денного курсу, варто приймати препарати на основі бактерій Bacillus subtilis штам ВКПМ В 7048 і Bacillus licheniformis штам ВКПМ В 7038. Кратність прийому варто підбирати, орієнтуючись на відчуття й динаміку падіння концентрації цукру в крові. Максимальний терапевтичний ефект із двох останніх штамів належить Bacillus licheniformis штам ВКПМ В 7038.
Побічна дія: При прийманні препарату можливе виникнення болючих відчуттів в уражених частинах організму. При деяких типах дисбактеріозів на першому етапі спостерігається сильний пронос або рясне газовиділення. Після прийому препарату істотно знижується ступінь і швидкість алкогольного сп’яніння при вживанні спиртних напоїв. Концентрація спирту етилового у повітрі орієнтовно в 200 разів знижується щодо аналогічних показників у людини, що не приймала ВЕТОМ.

Протипоказання:
Препарат не рекомендується застосовувати при цукровому діабеті.
Протипоказанням служить тільки індивідуальна нестерпність. Вона може бути виражена у вигляді алергії на сінну паличку. Цей вид захворювання зустрічається вкрай рідко й може бути виражений у вигляді висипки на тілі. У цьому випадку прийом препаратів необхідно припинити. Висипка пройде через кілька днів.
Взаємодія з іншими препаратами:
Не застосовувати разом з антибіотиками й іншими препаратами на основі пробіотичних мікроорганізмів.
Використання препарату разом з антибіотиками, включаючи протипухлинні антибіотики (доксорубіцин, блеоміцин, мітоміцин і ін.) ефекту не дає, тому що антибіотики нейтралізують дію препарату. Виключення становить канаміцин.
Підсилює позитивну дію деяких хіміопрепаратів - антиметаболітів (фторурацил, томудехс, кселода), знижуючи їх токсичну й іммунодепресивну дію.
Звикання до препарату немає.


Замовити пробіотики серії “ВЕТОМ” можна:
м. Рівне, вул. Курчатова, 6, Обласний ендокринологічний диспансер
“Студія Здоров’я - Наша ОПОРА”
Телефон: 067 8833730 050 5270058 0362430612
або
в Редакції газети “Провінційка” за тел.. 0362 23 24 41, 050 375 22 90,
в інтернет- магазині “Провінційка”
https://provinciyka.rv.ua/
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору