Рівне:

Створення та просування сайтів

МІКОТОН Потрійний щит для здоров’я

Порадниця 09-гру, 2010, 12:519 Lobanovskiy 1 887
МіКОТОН - це біологічно активна добавка на основі натуральних грибних біополімерів: хітину, глюканів і меланінів.


Препарат розроблений у Національній академії наук України, пройшов широкі медико-біологічні й клінічні випробування, запатентований у Росії й патентується в Європі. По своїй ефективності МІКОТОН перевершує відомі японські, китайські й американські аналоги.
ВЛАСТИВОСТІ:
МІКОТОН - це щедрий дарунок Природи, він поєднує у собі комплекс унікальних властивостей для підтримки й відновлення нашого організму:
1. МІКОТОН - один з найпотужніших біосорбентів. Він ефективно видаляє токсини, що потрапляють в організм із водою і їжею, у тому числі важкі метали, радіонукліди й шлаки, що накопичуються при порушеннях роботи печінки, нирок і шлунково-кишкового тракту, при цьому він не порушує мінеральний обмін;
2. МІКОТОН - потужний натуральний іммуномодулятор. Він здатний швидко відновлювати власний імунітет організму й протистояти хворобам;
3. МІКОТОН - представник нового покоління антиінфекційних препаратів. Він ефективно придушує розвиток хвороботворних бактерій, вірусів, найпростіших і грибків, але, на відміну від відомих препаратів, МІКОТОН не токсичний, не має протипоказань і ефектів післядії.
4. МІКОТОН має кровоспинні й знеболюючі властивості; прискорює загоєння ран.
ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ: МІКОТОН усуває першопричини багатьох захворювань і тому має дуже широкий спектр дії. Він ефективний при харчових і алкогольних отруєннях, при лікуванні печінки, шлунково-кишкового тракту й нирок, при інфекційних захворюваннях, зниженому імунітеті, зашлакованності організму, алергіях, схильності до онкологічних захворювань, діабеті. І це не повний перелік.
Приймайте МІКОТОН:
• як профілактичний засіб для очищення організму від різних шлаків, підвищення стійкості до інфекційних захворювань, для поліпшення самопочуття, відновлення після фізичних навантажень і перебування в несприятливих умовах;
• при болях в області печінки, шлунка, кишківника, при почуттях важкості в м’язах і ломоти в кістках - він зніме неприємні й хворобливі відчуття;
• при грипі й інших інфекційних захворюваннях - він понизить температуру,
• значно прискорить видужання й зменшить страждання;
• з появою прищів і гнійників на тілі - він зробить шкіру чистої й гладкою;
• при прояві алергійних реакцій - він зніме їх;
• при відкладанні солей у суглобах і хребті - нормалізує сольовий обмін і призведе до їхнього поступового розчинення;
• у якості ранозаживляюючого присипкового засобу при пораненнях, опіках і виразках (у т.ч. трофічних) - вони заживуть швидко й безболісно;
для нормалізації місту холестерину в крові й профілактики серцево-судинних захворювань.
Особлива увага Людям Похилого віку! МІКОТОН значно поліпшить Ваше самопочуття, поверне бадьорість і сили, зробить активними й життєрадісними.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ Й ДОЗИ:
• У якості профілактичного й загальнооздоровчого засобу:
• МІКОТОН приймати після їжі по 0,5 г 3 рази в день. 1 упакування містить 15 г препарату й розраховано на 10-денний курс оздоровлення, що бажано проводити через кожні 1 - 2 місяці. Для дітей до 7 років разова доза дорівнює 0,25 г.
• При харчових і алкогольних отруєннях, при болях у печінці, шлунку або кишківнику, при грипі й інших інфекційних захворюваннях, з появою прищів і гнійників, при алергійних реакціях, після радіаційної або хіміотерапії: МІКОТОН приймати по 1-2 чайні ложки кожні 2 - 2,5 години упродовж 2 днів, а потім переходите на звичайний 3-разовий прийом.
Приймайте МІКОТОН у такий спосіб: наберіть 1/4 - 1/5 склянки питної води (кефіру або йогурту), сухою чайною ложкою наберіть порцію розпушеного порошку МІКОТОНА, 1 порція = 0,5 г або 1 чайна ложка порошку (без гірки), залийте порошок у склянці на 1-2 хвилини, інтенсивно перемішайте з рідиною й швидко випийте.
Не приймайте МІКОТОН одночасно з іншими ліками - він може зняти їхню дію. Інтервал між прийомами МІКОТОНА й лікарських препаратів повинен бути не менш 2 годин.
Як засіб для лікування ран, опіків і виразок МІКОТОН можна застосовувати як кровоспинний, знеболюючий і протизапальний засіб, що запобігає нагноєнню й прискорює загоєння:
• при свіжих ранах і опіках нанесіть препарат тонким шаром на ушкоджену ділянку, закрийте серветкою й закріпіть бинтом.
• при гнійних ранах і виразках промийте рану 3 % розчином перекису водню або розчином фурацеліну (1:5000), підсушіть чистим тампоном і нанесіть на очищене місце тонкий шар МІКОТОНА, закрийте серветкою й закріпіть бинтом. Стежите за процесом загоєння рани, з появою нагноєнь очищайте її й міняйте препарат на свіжу порцію. При пересиханні препарат можна злегка зволожити чистою кип’яченою водою. Не видаляйте препарат з рани, що гоїться, - він сам безвісти розсмокчеться через якийсь час.
ПРОТИПОКАЗАННЯ: Найрідші випадки індивідуальної несприйнятливості.
Попереджаємо людей, що страждають відкладенням каменів у нирках і жовчному міхурі, - при тривалому прийомі МІКОТОНА нормалізується сольовий обмін, камені починають розчинятися й можуть зрушитися в протоки. У таких випадках може знадобитися невідкладна медична допомога.
ЗРОБЛЕНЕ: Українсько-німецьке спільне підприємство “ Микотон-Агликон”
www.provinciyka.rv.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору