Рівне:

Створення та просування сайтів

Міська рада Тернополя контролюватиме рух маршрутів громадського транспорту

Тернопільська область 09-лют, 2011, 08:559 Lobanovskiy 757
8 лютого окремі Тернопільські перевізники зупинили свої маршрутки та вийшли на страйк. Усі невдоволені вимагають переглянути умови конкурсу на перевезення пасажирів, що оголосила міська рада. Головною причиною страйку є боязнь перевізників не пройти даний конкурсу, оскільки за його умовами кожен перевізник повинен перевозити пільгові категорії пасажирів без обмеження в їх кількості, встановити у маршрутках GPS навігатори та спеціальні пристрої для контролю графіків руху та якості перевезення пасажирів. Відкритість та прозорість діяльності лякає окремих транспортно-бізнесових структур.
Тернопільська міська рада проводить переговори з представниками Польського, Чеського, Українського та Російського підприємств щодо створення центральної бази даних руху громадського транспорту Тернополя. Нею передбачено повну комп’ютеризацію інформаційного потоку між кожним перевізником та контролюючими органами. Зокрема, дотримання графіку руху, уточнення існуючих розкладів маршрутів та рейсів. Впровадження таких технологій робить відритою та прозорою діяльність перевізників, чітко фіксує їхній заробіток та кількість перевезених пасажирів.
Крім того, система контролюватиме самовільні з’їзди з маршрутів та інші порушення договірних умов. 7-8 лютого в Тернопільській міській раді перебуває фахівець Чеської кампанії ТТ4Т, який готує проектну пропозицію міськраді зі своєю методикою вирішення даних питань. Програмне забезпечення фірми використовується в багатьох містах Словаччини та Чехії. Можливо робота даного фахівця, яка підтверджує серйозність намірів міського голови створити прозорі правила ринку транспортних перевезень так злякала окремих перевізників, що вони вийшли на страйк.
Очевидно, що окремі перевізники не бажають надавати якісні послуги пасажирам та дбають лише про власні інтереси.
Тернопільська міська рада відстоюватиме інтереси громади, а не поодиноких бізнесових угрупувань та забезпечить якісні послуги громадського перевезення пасажирів.

Тернопільська міська рада
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору