Рівне:

Створення та просування сайтів

Поразка в рівній боротьбі

Спорт 24-кві, 2008, 09:559 prov 1 177
Початок матчу не віщував нічого доброго для рівнян. Вже на дев’ятій хвилині гості поступалися 0:1. Проте їм вдалося вирівняти гру, а в другому таймі створити кілька небезпечних моментів і зрівняти рахунок. За ”Верес” відзначився на 58 хвилині Андрій Жук. На жаль, здобути нічию, яка була б закономірним наслідком гри обох команд, не вдалося. На 88 хвилині суддя вгледів порушення у штрафному майданчику гостей і призначив одинадцятиметровий удар. На довершення на четвертій компенсованій хвилині було вилучено з поля рівнянина Вадима Лозяна.
У звітній зустрічі ”Верес” грав без Андрія Колаковського, який пропускав через перебір жовтих карток, та капітана Анатолія Коломійця, який захворів.
Віталій Шевчук, граючий тренер “Вереса”:
— Ми не заслужили поразку в Білій Церкві. Мали привозити з виїзду одне очко — ми нічим не поступалися господарям. Але це футбол, будемо робити все від нас залежне, аби в матчі з вінницькою “Нивою” перемогти.
Результати решти ігор: ”Нива” — ”Рось” — 2:0, ”Нафком” — ”Нафтовик” — +:-, ”Поділля-Хмельницький” — ”Буковина” — 0:1, ФК ”Коростень” — ”Енергія” — 1:1, ”Єдність” — ”Карпати-2” — 3:2, ”Нива-Світанок” — ”Динамо-3” — 1:0, ”Оболонь-2” — ”Княжа” — 1:2.
Після 20 турів лідирує у першості команда “Княжа” зі Щасливого — 47 очок. Після програшу “Верес” опустився на дев’яте місце турнірної таблиці — 24 пункти.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору