Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівне

Що новенького? 17-бер, 2011, 12:499 Lobanovskiy 1 433
Відбудеться пікетування четвертої сесії Рівненської міської ради.
Зокрема, пікетувальники вимагатимуть від депутатського корпусу прийняти звернення до Кабінету міністрів та Президента про неприпустимість підняття тарифів на комунальні послуги. Адже, як відомо, найближчим часом уряд планує підвищити тарифи практично на всі види комунальних послуг - і ті, які регулюються центральними органами (електроенергія, газ), і ті, які знаходяться у віданні місцевих (водопостачання, водовідведення та ін.).

* * *

Відбулося перше засідання депутатської слідчої комісії щодо виявлення у місті Рівному закладів, де відбуваються азартні ігри. Ініціатором створення комісії був голова фракції ВО “Свобода” Олександр Лащук.
Цю комісію створено згідно з розпорядженням міського голови. До складу комісії, крім депутатів, було запрошено: помічницю начальника МВ УМВС України в Рівненській області Ірину Мовчанок, оперуповноваженого відділу боротьби з організованою злочинністю МВ УМВС України в Рівненській області Андрія Рудя, начальника відділу контролю за суб’єктами господарювання, що здійснюють роздрібну торгівлю в готівковій формі ДПІ м. Рівне, Руслана Дякевича.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору