Рівне:

Створення та просування сайтів

Десять порад для сімейного щастя

Я + Ти 03-травня, 2007, 18:289 prov 2 026
Ці поради розроблені психологами для жінок, які прагнуть захиститися від байдужості чоловіків, а, отже, зберегти кохання, власну гідність та в жодному разі не дозволити сформуватися у себе комплексу меншовартості.

Порада перша. Намагайтеся бути незалежною – в першу чергу матеріально. Ваші уміння та професійний досвід – це те, що завжди належатиме вам, і ніколи не буває зайвим. Памятайте – ви повинні, в разі необхідності, змогти утримувати і себе, і свого чоловіка.

Порада друга. Ви завжди повинні мати власне коло інтересів. Шлюб – не кінцева зупинка, а точка відліку. Домогосподарка, зациклена лише на кухні та домашніх клопотах, рано чи пізно втомить навіть найлюблячішого чоловіка. Ніколи не забувайте про свій інтелектуальний розвиток. Читайте книги, вчіть іноземну мову, цікавтеся тим, що відбувається у світі. Ви повинні бути цікавим співрозмовником не лише для свого чоловіка, а й для ваших власних та спільних знайомих.

Порада третя. Друзі вашого чоловіка заслуговують щонайменше вашої поваги, навіть якщо на його місці ви обрали б інших. Ви ж не хочете, щоб він ігнорував ваших подруг або, ще гірше, обирав їх за вас.

Порада четверта. Не забувайте, що хоча і проводжають “по розуму”, зустрічають таки “по одягу”. Тобто ваш зовнішній вигляд – перший і дуже важливий елемент вашого іміджу. Те ж стосується вашої фізичної форми. В жодному разі не перетворюйтеся на товсту тітоньку в засмальцьованому халаті. Заняття спортом, окрім гарної фігури, забезпечить вам здоров’я на довгі роки.

Порада п’ята. Любіть себе. Це закон психології – якщо ти не любиш і не поважаєш себе, до тебе й інші ставитимуться аналогічно. Пам’ятайте – ви найкраща, ви королева. І саме так має сприймати вас ваш чоловік. Жодна людина в світі не має права принижувати ваше почуття власної гідності.

Порада шоста. Ніколи не погоджуйтеся, щоб абсолютно усі домашні клопоти і вся відповідальність лягли на вас. Якщо ви візьмете на себе все, то так буде завжди. Якщо ви займаєтеся приготуванням їжі, то завданням вашого чоловіка має стати купування продуктів. І це стосується всіх домашніх справ.

Порада сьома. Діти – ваші з чоловіком. І виховувати їх ви маєте спільно. В жодному разі неприпустимо, щоб батькові правила ігнорувалися вами, і навпаки. Це не додасть дітям поваги до жодного з вас. Пам’ятайте: вони зважають не на те, що ви їм говорите, а на те, який приклад своїми вчинками ви їм подаєте.

Порада восьма. Такого поняття, як лиха свекруха чи свекор, не існує. Ці люди – батьки вашого чоловіка, бабуся та дідусь ваших дітей, любите його – любіть та поважайте їх. Інший варіант вашої поведінки – шлях до негараздів у сім’ї та негативний приклад дітям. Те ж стосується ставлення вашого чоловіка до ваших батьків.

Порада дев’ята. Чоловік – не батько і не брат. Тому не думайте, що печатка в паспорті прив’яже чоловіка до вас, і навпаки. Шлюб, хочеться вам того чи ні, не щось непорушне і незалежне від обставин. Це як фортеця, яку будувати удвох, і тому потрібно дуже багато спільних зусиль та компромісів. Лише взаємна любов та повага зроблять ваш шлюб нерозривним.

Порада десята. І найголовніша. Ставтеся до свого чоловіка так, як ви хотіли б, щоб він ставився до вас. Адже він найближчий вам. Будьте не лише подружжям, а й друзями. Але не забувайте – справжня жінка завжди трішечки оповита таємницею. Навіть для свого чоловіка.

Якщо ви дотримуватиметеся цих десяти порад, то і на вашому золотому весіллі всі заздритимуть вашому щастю. Успіху!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору