Рівне:

Створення та просування сайтів

Солодка принада

Я + Ти 03-бер, 2005, 17:289 prov 2 545
Кохання жінки, як спорт...

Жіночу любов можна порівняти з іншою пристрастю – заняттям спортом. Спортсмени стверджують, що стати чемпіоном легше, ніж зберегти це звання за собою в наступному турнірі.

Спеціалісти переконані, що майбутнє будь-якої пари залежить від жінки. Захоче жінка – її обранець стане знаменитістю. А якщо він через 10-15 років перетвориться на п’яницю, вважайте, що і тут не обійшлося без неї. Перша заповідь жінки – збереження почуття захоплення своїм партнером.

Однак найвразливіший бік чоловічої психології все ж не зовнішність, а почуття власної значущості, яку, як відомо, неможливо виміряти ані сантиметрами, ані кілометрами. Відповідно, основним об’єктом для захоплення має стати розум чоловіка. Порада – безпрограшна, оскільки кожна людина вважає себе кращою і розумнішою за усіх.

Кращий оратор... чоловік

У розмовах у ліжку жінка не повинна бути схожою на народного депутата. Тобто, не варто їй застосовувати свої ораторські здібності. Ця роль краще пасує... чоловікові. Завдання жінки примусити його говорити.

Про що говорити? Боже борони, не про ваші болячки, ціни на ринку і т. ін. Ліжко – місце святе. Предметом розмов у ньому може бути тільки одне – кохання. Якщо його вже нема, займайтеся сексом. Все ж це один з атрибутів кохання. Трапляється чоловічий монолог плавно переходять у діалог. Тут є певний ризик, що він перетвориться на суперечку. Тому жінці краще якимось чином уникнути суперечки. Вийти зі словесної гри. Як казав американський президент Лінкольн: “Краще поступитися собаці дорогою, ніж дати їй себе вкусити”.

Солодке приїдається, тоді чоловіків “тягне” на кисленьке...

Одна жінка гордо розповідала багато хорошого про користь еротичної білизни, котра їй замінила і халат, і нічну сорочку. Власне, така білизна для того і створена, щоб “відтіняти” і підкреслювати жіночі принади. Але навіщо перетворювати це на сімейний культ? А раптом чоловікові захочеться чогось “кисленького”? До того ж, чоловіки вважають, що жінка завжди має мати якусь таємницю. Тому й дошлюбне життя краще залишити “за ширмою”. Негативно чоловіки ставляться і до звертань на кшталт – “мій козлик” чи “мій зайчик”. І вже зовсім доводить чоловіка до сказу те, коли дружина або коханка фліртує з його друзями, використовуючи ті ж мовні звороти, котрими колись зачаровувала його.

Эротическое нижнее белье

Програють жінки і тоді, коли не залишають чоловікові вибору. Особливо у ліжку. І останнє, шантаж з боку жінки – річ неприпустима. Навіть тоді, коли чоловік погоджується виконати всі вимоги жінки, життя перетворюється на взяття чергових плацдармів. Гіршого нема, коли це щоразу відбувається саме у ліжку. Адже воно – місце для зовсім іншого.

Всі люблять подарунки

Як жінка, так і чоловік полюбляють отримувати подарунки, а найкращим подарунком для чоловіка є... комплімент. І не тільки у ліжку.

Похвала мила серцю кожного чоловіка, особливо, якщо вона чесна, сердечна, ситуаційна. Жінкам під силу навіть понеділок зробити святом. Досить тільки накрити стіл, приготувати улюблену страву чоловіка і сказати на його адресу кілька добрих, світлих слів. Мовляв, життя чудове та прекрасне і все це завдяки тільки тобі, мій єдиний і коханий...

Але солодке, як відомо, швидко набридає. Тому “зловживати” святами не варто.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору