Рівне:

Створення та просування сайтів

«Парашутист» — дублер сина

Таке життя 03-травня, 2007, 18:349 prov 1 014
Отакої
Схоже, одна із квартир п’ятиповерхівки Млинова може потрапити у Книгу рекордів України. Річ у тім, що у січні нинішнього року із вікна четвертого поверху цього будинку вистрибнув 20-річний юнак, котрого, ймовірно, врятував Бахус, адже приземлення було хоч не м’яке, але без ушкоджень. Щоправда, нетверезого стрибуна доправили у лікарню, але там фахівці травм чи переломів не виявили.

Через два з половиною місяці подібна історія трапилась із батьком «парашутиста». Не маючи змоги вибратись із квартири, бо «заклинив» ключ у дверях, він вирішив спуститися на землю із четвертого поверху по кабелю телевізійної антени. Кабель витримав чоловіка до рівня третього поверху, а далі — вільний політ і приземлення, після чого млинівчанин потрапив у лікарню. Також обійшлося без серйозних ушкоджень.

А між тим у райцентрі жартують, що у будинку треба облаштувати парашутну вежу. Мовляв, на фарт. Дехто радить під вікном настелити соломи або покласти мати на випадок, якщо декого із квартири знову потягне на екстрім або заманеться у вирій.

Віталій ТАРАСЮК

Млинів
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору