Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині дитячі пустощі на дорозі довели до лікарні

Рівненська область 25-жов, 2011, 09:549 prov 979
Забавки на автошляхах завжди небезпечні для життя та здоров’я, особливо коли їх учасниками є діти. Так, на автодорозі в с. Гранівка Радивилівського району водій легкового автомобіля збив 9-річну дівчинку.
Житель Кузнецовська 49-річний Микола, 21 жовтня повертався з Радивилівського районного центру додому. Виїжджаючи з-за повороту, чоловік відразу ж помітив на дорозі трьох дітей. Малеча перебігала дорогу у невстановленому місці за кілька десятків метрів від пішохідного переходу. Водій в цей момент подав звуковий сигнал та натиснув на гальма, але оскільки дорога була слизькою від дощу, відразу ж зупинитися автомобіль не зміг. Двоє з дітлахів, що разом навчалися у третьому класі школи, чимдуж побігли через дорогу, а от 9-річна Анастасія від несподіванки залишились посередині дороги. Школярка тримала в руках велосипед, з яким і зіткнувся автомобіль Миколи, намагаючись уникнути наїзду з двома іншими дітьми. Оскільки сила удару була невеликою, дівчинка відбулася переляком та невеликим синцем на лобі. Після огляду в лікаря Настуся була відпущена додому з батьками.
– Остаточне рішення за цим фактом ще не прийнято, зараз проводиться перевірка, –повідомив начальник Радивилівського РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Володимир Качан. – Головне, щоб батьки тепер пояснили доньці, що для переходу через дорогу є спеціально відведені місця. Правила дорожнього руху важливо знати змалечку, оскільки це запорука безпеки на автошляхах.

Олена Дудко, Радивилівський РВ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору