Рівне:

Створення та просування сайтів

У гімназії №18 м.Луцька урочисто відкрили спортивний майданчик «Здоров’я»

Волинська область 03-лис, 2011, 11:169 prov 896
Участь у відкритті взяв Луцький міський голова Микола Романюк.
Благодійну допомогу у придбанні та облаштуванні цього майданчика з 12 вуличними тренажерами та гумовим покриттям надав Благодійний Фонд «Новий Луцьк» Ігоря Палиці – випускника цієї гімназії. Це зроблено з метою пропаганди здорового способу життя гімназистів та покращення їхнього фізичного розвитку. Загальна вартість майданчика, включаючи вартість тренажерів, покриття і загальних робіт, становить 81 175 гривень.
Під час урочистої лінійки з цієї нагоди директор гімназії №18 Сергій Скороход подякував Ігореві Палиці за чудовий подарунок рідній школі, а міському голові Миколі Романюку – за ремонт під’їзної дороги до навчального закладу і за сприяння в організації заходів до Дня здоров’я, який відзначається сьогодні. «Цей день є нашим улюбленим спортивним святом. Лише займаючись фізкультурою, ми можемо покращити своє здоров’я», - сказав директор гімназії.
У свою чергу, Микола Романюк також висловив вдячність Ігореві Палиці за облаштування майданчика і запевнив присутніх, що до наступного навчального року такі спортивні майданчики з вуличними тренажерами від благодійного фонду «Новий Луцьк» будуть у кожній школі міста, адже «у навчальних закладах це обладнання точно збережеться». «На даний час луцькі школи ще недостатньо забезпечені спортивним інвентарем і обладнанням, тому благодійна підтримка у вирішенні цього питання, яку надає Благодійний Фонд «Новий Луцьк», є дуже суттєвою і необхідною. Здоров’я наших дітей – це головне, про що треба дбати», - сказав Микола Романюк. Він також привітав присутніх з Днем здоров’я, побажав їм успіхів та перемог.
Директор Благодійного Фонду «Новий Луцьк» Ніна Тарасенко розповіла, що обладнання спортивного майданчика виготовлене із застосуванням сучасного високотехнічного устаткування, а модульне спортивне гумове покриття є безпечним для падіння і довготривалим у використанні. Вона закликала учнів цінувати здоровий спосіб життя і любити спорт та побажала їм гарних змагань, хороших результатів, веселого настрою, радості, здоров’я.
Після урочистої лінійки всі присутні мали змогу оглянути спортивний майданчик «Здоров’я», а учні старших класів одразу ж провели відкрите показове заняття на тренажерному обладнанні. Тепер на перервах і уроках фізкультури діти зможуть займатися спортом на тренажерах, а тренери проводитимуть їм інструктаж.
А також сьогодні в рамках відзначення Дня здоров’я у гімназії №18 відбувається ряд заходів за участю школярів: олімпійські спортивні забави «Веселі старти», змагання з міні-футболу, показові виступи з художньої гімнастики, естафета «Нащадки козацької слави», фінальні змагання на кубок гімназії з волейболу, конкурс малюнків «Я люблю спорт».

Відділ інформаційної роботи міської ради
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору