Рівне:

Створення та просування сайтів

У ВОЛОДИМИРЕЦЬКІЙ ОСВІТІ - ПОРУШЕНЬ НА ПОНАД ПІВТОРА МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ

Рівненська область 03-лис, 2011, 11:459 prov 913
Контрольно-ревізійним управлінням в Рівненській області проведено планову ревізію фінансово-господарської діяльності відділу освіти та виховання Володимирецької районної державної адміністрації і встановлено фінансових порушень на 1513 тисяч гривень. В ході обстеження загальноосвітніх шкіл району, а саме, школи-дитячого садка, інтернату при школі, спеціалізованих шкіл, ліцеїв, гімназій та колегіумів, ревізори виявили на 1280,10 тисяч гривень завищень відділом освіти потреби у бюджетних асигнуваннях на 2010 рік. Причина - при складанні розрахунків до кошторису, освітяни не врахували залишки вугілля на кінець року, і перевищили його річну норму.
Внаслідок перевищення нормативної потреби у твердому паливі упродовж січня - квітня 2011 року чотирма загальноосвітніми навчальними закладами районного відділу освіти понаднормативно використано на опалення приміщень та, відповідно, зайво списано 256,28 тон вугілля майже на 175 тис. гривень.
Крім того, ревізори виявили порушення у проведенні банківських операцій, в нарахуваннях і виплаті зарплати, списанні матеріальних цінностей Чтощо.
За матеріалами ревізії прийнято розпорядження про зупинення операцій з бюджетними коштами, а керівнику установи направлено вимоги щодо усунення виявлених порушень, виконання яких контрольно-ревізійною службою області взято на контроль.
На дев'ятьох осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. Про результати ревізії проінформовано правоохоронні органи.
Прес-служба КРУ в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору