Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині, виливши відро води на молодиків, бармен припинила бійку

Рівненська область 23-лис, 2011, 12:019 prov 1 288
Як не прикро це констатувати, але нинішня молодь на звичайне зауваження чи осудливий погляд може відповісти в кращому випадку брутальною лайкою, а то й запросто вдарити.
Сумним прикладом цього стали події, що трапилися нещодавно в барі селища Зарічне. Двоє молодих хлопців — 27-річний Володимир та 30-річний Владислав — після закінчення робочого дня вирішили зайти туди на чашку кави. Через деякий час до їхнього столика підійшов місцевий житель, 26- річний Іван. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, останній вирішив показати, хто «господар» на території, і почав безпричинно чіплятися до хлопців, ображати їх нецензурною лайкою. Зауваження Владислава ще більше роздратували захмелілого Івана, який почав шарпати його за одяг та пустив у хід кулаки. Розлюченого «господаря» кафе спробував втихомирити і Володимир, який одразу ж отримав удар в обличчя. Припинити ж бійку між відвідувачами вдалося бармену Тетяні, яка вилила на молодиків відро холодної води. А от причину дебошу вже довелося встановлювати працівникам міліції.
– За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 296 Кримінального кодексу України (Грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, групою осіб, припиненням потерпілим хуліганських дій), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років, — повідомив начальник Зарічненського РВ майор міліції Руслан Брень.

Марина ПОЛЮХОВИЧ, Зарічненський РВ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору