Рівне:

Створення та просування сайтів

Побились через непорозуміння

Актуально 14-бер, 2012, 10:219 prov 957
Лікуванням в обласному центрі закінчився відпочинок з друзями жителя Млинівського району Володимира. Причина виявилась досить банальна – непорозуміння.
Коли молодь збирається разом по–спілкуватись, по–розважатись, нажаль вживаючи при цьому алкоголь, наслідки такого «відпочинку» непередбачувані. Так було і того дня, коли молодь сусідніх сіл зібралась в барі «Левада» у селі Перевередів Млинівського району. Туди ж приїхали разом зі своїми друзями житель села Смордва 18-річний Володимир та житель села Війниця 20-річний Юрій.
Щойно хлопці вийшли на вулицю, як до Володимира підійшов друг Юрія, та відвівши в бік поцікавився спільними знайомими. Війничанин в той час курив. Побачивши, що з його другом розмовляє незнайомий, вирішив, що той до нього безпідставно чіпляється. Тому Юрій підійшов та стукнув по обличчю незнайомця.Пізніше з’ясувавши, що той помилився, хлопці розійшлися.
Вдома Володимир побачив, що набряклість обличчя не проходить. Довелося йому звернутись у відділення щелепно-лицевої хірургії Рівненської міської лікарні де було встановлено, що у нього перелом нижньої щелепи зліва.
- Юрій раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності за появу в громадському місці у нетверезому вигляді, – коментує дільничний інспектор міліції Млинівського райвідділу лейтенант міліції Ігор Денисюк.
За цим фактом слідчим відділенням Млинівського райвідділу порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), санкцією якої передбачено покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Справу направлено до суду.
Про це повыдомила Олена ВІШНЯКОВА, Млинівський РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору