Рівне:

Створення та просування сайтів

Задля випивки розібрали комбайн

Рівненська область 15-бер, 2012, 12:229 prov 948
На Млиніщині двоє місцевих жителів аби випити, викрали комплектуючу запчастину із зернозбирального комбайна, який знаходився на тимчасовому зберіганні неподалік одного із фермерських господарств. Чоловіки поміняли її на півлітрову пляшку спирту.
В райвідділ надійшла заява голови сільськогосподарського фермерському господарства «Задубина» 43–річного Володимира, жителя села Новина–Добрятинська Млинівського району, про те, що із зернозбирального комбайну СК-5«Нива» викрадено комплектуючі запчастини.
Працівники райвідділу розкрили злочин швидко. Вони встановили, що під час минулорічних жнив на полі зламався зернозбиральний комбайн, який належить вказаному сільськогосподарському фермерському господарству. Комбайн залишили неподалік господарства 37-річного Віктора, місцевого жителя на тимчасове зберігання, який працює у вказаному господарстві,
В один із останніх зимових днів Віктор разом із знайомим 42-річним Василем, жителем сусіднього села Остріїв, вирішили випити. А для цього викрали комплектуючу деталь комбайну, а саме – привідний кардан до жатки, який пізніше виміняли на півлітрову пляшку спирту.
– Василь раніше не потрапляв у поле зору міліції, а Віктор вже притягувався до адміністративної відповідальності, за появу в громадському місці в нетверезому вигляді, - коментує начальник сектору карного розшуку Млинівського райвідділу майор міліції Сергій Волков.
За даним фактом слідчим відділенням Млинівського райвідділу порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкцією якої передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Слідство триває.
Про це повідомила Олена ВІШНЯКОВА, Млинівський РВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору